peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


plazma21.peperonity.net

ShOkanTno!

informacije sakriwene u najshokantniji i najsmeshniji rukopis koji ste ikada chitali...

RADOWAN KARADZIC
Ispao pametniji od Slobe.Zajebo Karlu del Ponte.Kao progonjena zwer budi sexualnu histeriju chak i kod frigidnih globalistkinja.Oshishao se i pishe pesme.Swe manje gusla.
Ziwi u pecinama te je isuwishe izolowan i nedostupan obozawateljkama.Ochajne obozawateljke smislile hit 'Rasho sidji sa planine,nisi bio s nama chetiri godine...'
S obzirom da su mu prwe komshije medjedi samo se mozemo nadati da ce nadziweti Karlu d.P. :)

SNEKI
Wole da je potcenjuju,wole da je wredjaju ali nikada i niko nece biti tako wisoko zahwaljujuci swojim nogama narawno.U njenoj najwecoj wrlini,dugim nogama,je njena Ahilowa peta.Poshto su Srbi prilichno patuljasti Sneki kod mushkaraca izaziwa frustracije i komplekse inferiornosti.

STOJA
kraljica kafana.Dokazala da je Tw slawa laz.Naprawila karijeru a da to niko nije ni primetio.Ziwi dokaz da je marketing budalashtina.Otishla na liposukciju,pochela da lichi na swetske zwezde i s.ebala se.

JAMI
Kresni me kao shibicu ili tako nekako pewala je Jami i podizala mushku temperaturu.Gipka,witka plawusha koja postaje supruga frizera. Jami,ili prwe noge turbo scene,znachajna je i kao ohrabrenje swim onim lepushkastim dewojkama koje misle da se kres.... stize do karijere.Zena metafora.

JEKA KARLEUSHA
Ona nije pewala kresni me kao shibicu.Njoj takodje nije jasno da za karijeru Merilin Monro od imidza znatno wazniji bliski kontakt sa bracom Kenedi.Poshto kod nas na sceni jedino imamo bracu KARIC (a i oni su sad ko zna gde) a oni su uzoriti,zar ne' patrijarhalni ljudi i werni swojim zenama,njena karijera je s toga pred welikom opasnoshcu.Da bi sprechio njen sunowrat tata Karleusha je postao general policije i glawna zwezda kopanja.Toliko je kopao da joj je narushio imidz pa je morala da zapochne swetsku karijeru u Grchkoj.Dewojka koja pewa preradjene turske pesme i slusha 'PRODIDZI'.Njena weza sa mladjanom Bojanom Karicem imala je holiwudske dimenzije. ali...znate onu od Marchella 'dragi,samnom ide i body gard,kad dama pishki sama,a ustwari swe je lozinka,telohranitelj joj hrani telo dok wlasnici ne prodje rok,kad sharada bude saznala swi ce glumiti shok' (pa slushajte ga mawko jbg). xe xe

CHEDA JOWANOWIC
Diplomirao dramaturgiju (plus sa moje strane),bio weoma blizak i mio premijeru,zgodan,uspeshan.Najpopularniji kod riba ispod 25.Nosio nekada mindjushu.Bio hapshen.Borac protiw socijalistichkog rezima.Powod za bedz 'Chedo,ozeni me!' Woli konje i zebre.Ozenio se zgodnom Jelenom,dobio sina.Ne samo da je woleo da chita Shilera nego je nawodno i bio u Shilerowoj.

RUSHKA JAKIC
Najseksipilnija figura Pink telewizije. xe xe shto je najnewerowatnije ona je toga swesna.To se widi iz swakog njenog pokreta,iz swakog njenog gesta,iz swakog njenog treptaja,zawodnichki pogled objektiwu da ne pominjemo. Najpriwlachnija je otkako joj je emisija potpuno kalirala.

MODELSICE,KOMADA CHETIRI
Seksipil owe grupice manekenki koje su iz chista mira zapewale bazira se na chinjenici da su jawno promowisale ideju da je uwek bilo seksipilno zawoditi slabe uchenice i ponawljachice,a da pametne i wredne dewojchice stwaraju kod mushkaraca trajne poremecaje ph inhibicije.Zato su one ponawljale i ponawljale razred...

NATASHA BEKWALAC I SESTRA JOJ
Srpske Pamele Anderson,komada dwa.Rasno lepe i
I malo prichaju.idealne zene.Natasha maznula jednog od glawnih Djikicewih sponzora i biznismena,ostawila po trideseti put tik pre njegowe shecerne afere... Sestra sa isto tako plateznim sportistom.Ziwi dokaz da lepota ne moze bez para i obrnuto.Shto pewaju,niko ne zna,kao da je i wazno...

KSENIJA PAJCHIN POPULARNO KSENDZA
Pop diwa zwezda sajber Srbije.Dewojka koja najlepshe shiri noge.Bezobrazna,neukrotiwa,slobodna,fatalno bezazlena.Startowala je kao Dachina otwarachica usta a zawrshila kao najpoznatija slomachica srca izmedju dwa poslednja srpska rata.U owom poslednjem ratu ona je dokazala ne samo da je lepa wec da je i pametna pa je NATO agresiju prowela u nekom grchkom klubu pewajuci i igrajuci dok su se njene kolege smenjiwale po mostowima werujuci da ih chuwaju.

LEPA BRENA ILI SLATKI GREH
Skoro pa kao Tito.Brena nacionale.Wishe od slawe i chista institucija.Od Chachka do Floride.Pewajuci shumadijski rokenrol deklasirala isti za sledecih trista godina,a o MILE WOLI DISCO da i ne prichamo.Poradjala se u Americi,wiza jbg drzawljanstwo owo ono...Kazu da super wozi snowbord.Negira da je ikad ishta operisala.ALI JE SREDILA BOBU.Posle raznih proizwoda sada uwozi Frank kafu.Teshka trauma oko otmice deteta koju je ipak herojski prewazishla...

DRAGANA MIRKOWIC ILI LEPA GAGA
Kad se pojawila izgledala kao idealna chobanica.Swi pozeleli da se wrate odakle su potekli.Operisala je nos,a da to skoro niko nije primetio.Ziwi u nekom wersace dworcu u nekom austrijskom selu gde podize decu i uziwa u glamuru.Zbog dosade pomenutog austrijskog sela wratila se pewanju.Zena spomenica.

CECA RAZNATOWIC
Doshla iz Zitoradje i cela Juga je bila na kolenima. (u mojoj Medwedji postoji selo Retkocer gde je ona nekada dawno pewala po barakama na ispracaje,swadbe,slawe itd...wele stari xe xe).Wlasnica najlepsheg turbo dekoltea i majka dwoje dece.Erotika u sluzbi patriotizma.Najweca zrtwa wanrednog stanja i Sablje.Danas je spajaju sa raznim mushkarcima od Lane moje do sina Delte.Zena himna!
PAZNJA!
UKOLIKO IMATE ZELJU DA PROCHITATE INFORMACIJE O NEKOJ ODREDJENOJ LICHNOSTI JAWNE SCENE,a wi se upishite u 'moje goste' i ja dodam ime te lichnosti,njene podatke sa puno sarkazma itd...Ps.washa AndrijanaThis page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.