peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


raspuns.peperonity.net

Cum adaug imagini?

Există mai multe posibilităţi, desigur trebuie să ai deja creată pe site, o pagină tip galeria de imagini, galeria multimedia. Pentru a crea o astfel de pagină: Domeniul meu - alegi site-ul ce vrei să îl prelucrezi (dacă ai mai multe) – Adaugă pagină (galeria de imagini sau galeria multimedia).
1. Upload direct cu pc sau celular:
Wap: Domeniul meu - Alegi site si pagina de prelucrat (Galeria de imagini, Galeria multimedia), prin click pe numele ei - Adăugare fişier – încarci fişierul şi gata! La Prelucrare fisier poti prelucra titlul fisierului.
Web: Domeniul meu - Alegi site si pagina de prelucrat, prin click pe Prelucreaza - Prelucrare fişiere (multimedia) - Adăugare fişier – încarci fişierul de pe discul tău, şi gata! Dacă vrei poţi apoi modifica titlul fişierului.
Dacă e vorba de imagina de prezentare a paginii, consulta te rog raspunsul ce l-am dat la intrebarea respectiva.
2. Desigur aceste imagini pot fi trimise şi prin MMS sau E-mail, pe adresa pics@peperonity.com.
a) Expediere fisiere pe mail:
Domeniul meu - Fisierele mele media - Expediere fisiere noi - eventual inca o data click pe Modifica adresa de expeditor, ca sa ajungi la campul unde poti introduce/modifica adresa de mail de pe care vei trimite fisiere. Apoi poţi trimite de pe adresa de mail declarata, fişierele in contul tau. Le vei gasi in Domeniul meu – Fisiere media noi. Prin Mută, le poti apoi muta in ce subpagina vrei: alegi site-ul si pagina in care doresti sa introduci fisierul.
b) Expediere fisiere prin MMS:
Domeniul meu - Fisierele mele media - Expediere fisiere noi – eventual inca o data click pe Modifica adresa de expeditor, ca sa ajungi la Activare prin cod. Aici ti se afiseaza codul ce trebuie sa il introduci cand expediezi MMS cu fisier, pe adresa pics@peperonity.com. Apoi poti trimite MMS cu imaginea, pe care o vei gasi in Domeniul meu – Fisiere media noi. Prin Muta, le poti apoi muta in ce subpagina vrei: alegi site-ul si pagina in care doresti sa introduci fisierul.
Atenţie, doar anumite tipuri de fişiere sunt acceptate. (max. 2000 KB, imagini 1000 KB)


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.