peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


raspuns.peperonity.net

Cum ofer fişiere spre descărcare vizitatorilor?

Poţi crea de ex. o pagină tip dowload, astfel:
Domeniul meu – alegi site unde se creeaza o subpagina (click pe nume in wap, click pe Prelucreaza in web) - Adaugă pagină – alegi tipul Downloads – in wap, mai departe: Adaugare dowloads - alegi succesiunea, dupa care pagina existenta doresti sa iti insereze dowloads.
Acum poti incarca continuturi:
1. Pentru încărcare directă a conţinuturilor de pe harddisk:
Wap: Alegi pagina dowload de prelucrat, click pe numele ei - Adăugare fişier – încarci fişierul de pe discul tău, şi gata! La Prelucrare fisier poti prelucra titlul fisierului.
Web: Alegi pagina dowload de prelucrat, click pe Prelucreaza - Prelucrare fişiere - Adăugare fişier – încarci fişierul de pe discul tău, şi gata! Dacă vrei poţi apoi modifica titlul fişierului.
Cei care deţin un pachet Bango pot introduce acum preţul cerut pentru aceste conţinuturi, se va efectua evaloarea conţinutului (permis monorilor sau interzis minorilor), şi apoi se poate modifica eventual titlul.
2. Desigur aceste fişiere pot fi trimise pe site şi prin MMS sau E-mail, pe adresa pics@peperonity.com.
a) Expediere fisiere pe mail:
Domeniul meu - Fisierele mele media - Expediere fisiere noi - eventual inca o data click pe Modifica adresa de expeditor, ca sa ajungi la campul unde poti introduce/modifica adresa de mail de pe care vei trimite fisiere. Apoi poţi trimite prin mailul declarat de tine, fişierele in accountul tau, care le vei gasi in Domeniul meu – Fisiere media noi. Prin Sortare fisier, le poti apoi muta in ce subpagina vrei: alegi site-ul si pagina in care doresti sa introduci fisierul.
b) Expediere fisiere prin MMS:
Domeniul meu - Fisierele mele media - Expediere fisiere noi – eventual inca o data click pe Modifica adresa de expeditor, ca sa ajungi la Activare prin cod. Aici ti se afiseaza codul ce trebuie sa il introduci cand expediezi MMS cu fisier, pe adresa pics@peperonity.com. Apoi poti trimite MMS cu fisierul, pe care apoi il vei gasi in Domeniul meu – Fisiere media noi. Prin Sortare fisier, le poti apoi muta in ce subpagina vrei: alegi site-ul si pagina in care doresti sa introduci fisierul.
Atenţie, doar anumite tipuri de fişiere sunt acceptate, şi acestea nu trebuie să depăşească 1000kb/buc imaginea sau 2000kb programe, video, muzica.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.