peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


picture - Animated Animals/Nature
raul4dany0.peperonity.net

Ziua de nastere

Cifra zilei de nastere indica modul in care gindim si in care ne comportam. Ea evidentiaza acele calitati si lucruri pe care te simti sigur si cu care esti in largul tau. Numarul care caracterizeaza ziua dumneavoastra de nastere are o importanta deosebita, deoarece imprima personalitatii trasaturile de baza. Va prezentam in continuare semnificatia din punct de vedere numerologic a zilei de nastere:

- Cei nascuti in prima zi a lunii. Sint persoane foarte independente. Aceasta este cauza pentru care acesti nativi au foarte multe de spus in activitatile de grup si de multe ori sint liderul. Daca sinteti nascut in prima zi a lunii, nimeni nu va poate impiedica sa va duceti ideile la indeplinire si nimic nu va poate demotiva. Puteti sa va bazati pe propria judecata deoarece sinteti sceptici fata de toate lucrurile. Singura problema apare atunci cind sinteti flatati - ar putea sa va distruga scutul dumneavoastra. In general ar trebui sa fiti sinceri cu dumneavoastra, cu ceea ce simtiti si sa nu incercati sa fiti un razboinic singuratic.

- Nascuti in a doua zi a lunii. In general sinteti o persoana echilibrata, sensibila insa la dispozitia celorlalti si la atmosfera din jur. Gresiti atunci cind puneti prea tare la inima critica si de multe ori va judecati pe dumneavoastra prea aspru in comparatie cu ceilalti. Compania celorlalti este foarte importanta pentru dumneavoastra, va simtiti foarte bine acolo unde este armonie. Este binecunoscuta abilitatea dumneavoastra de a negocia aranjamente intre oamenii implicati in conflicte, puteti intotdeauna gasi cuvintele potrivite in situatiile critice. De asemenea, puteti fi muzicieni talentati si va puteti gasi implinirea ca artisti.

- Nascuti in a treia zi a lunii. Sinteti o persoana intelectuala si preferati munca mentala. Va exprimati foarte bine si puteti comunica idei unor mase mari de oameni si, de accea, va recomand un serviciu in domeniul relatiilor cu publicul sau educational. Sinteti o persoana cu o popularitate foarte mare si nu va este greu sa va prezentati in lumina cea mai buna. Ceilalti va considera atit de atractivi deoarece nu va ascundeti personalitatea. Odata ce v-ati hotarit care e calea in viitor, va gasiti succesul.

- Persoanele nascute in a patra zi a lunii. Persoanele nascute in aceasta zi, au abilitatile practice foarte dezvoltate si acorda atentie detaliilor. Cind primiti o sarcina noua este foarte clar ca nu veti precupeti nici un efort pentru a o duce la bun sfirsit, chiar daca aceasta va suprasolicita. Simtul dumneavoastra de responsabilitate nu va permite sa lasati un lucru neterminat. Citeodata puteti fi morocanosi si odata ce v-ati apucat de un lucru nimeni si nimic nu va poate opri. Poate ca ar fi bine pentru dumneavoastra daca ati asculta si de opinia celorlalti. Este important sa apreciati bunatatea oamenilor daca nu doriti ca acestia sa se indeparteze. Incercati sa fiti mai diplomati, chiar daca acest lucru se intimpla rar si chiar daca este sub demnitatea dumneavoastra.

- Cei nascuti in a cincea zi a lunii. Daca sinteti nascuti in cea de-a cincea zi a lunii, aveti nevoie de libertatea proprie si va place sa faceti lucrurile in felul dumneavoastra. Ar fi foarte bine daca v-ati deschide propria afacere deoarece ati avea doar propriile reguli de urmat. Creativitatea si forta pentru o asemenea afacere nu reprezinta o problema deoarece sinteti foarte buni in a-i motiva pe ceilalti. Incercati orice atit timp cit nu va plictiseste. Daca viata va deveni o rutina, veti face tot ceea ce va sta in putere pentru a schimba aceasta situatie. Cind aveti nevoie de idei noi, remediul preferat este o excursie intr-un loc indepartat. In compania altor oameni va treziti la viata si puteti fi foarte incintatori. Veti gasi intotdeauna o cale sa va bucurati de viata. In acest sens puteti fi doar invidiati.

- Nascuti in a sasea zi a lunii. Sinteti o persoana placuta, iubita de cei din jur, de multe ori prea timida pentru a le arata celorlalti cu adevarat ce puteti face. Handicapul dumneavoastra cel mai mare pot fi inhibitiile. Pentru a le depasi, aveti nevoie de putin ajutor din partea unei persoane in care aveti incredere. Va simtiti foarte bine atunci cind puteti fi de ajutor. Sinteti atasati de camin, deoarece aici gasiti protectie si motivatie. Profesie recomandata: in domeniul medical.

- Nascuti in a saptea zi a lunii. Poate sinteti diferiti de ceilalti si nu vedeti nici un motiv de conformare la ordinele primite. Aveti propriile cerinte asupra propriei persoane si nu va intereseaza absolut deloc ceea ce cred ceilalti. Nu sinteti usor de multumit si tindeti sa analizati meticulos propriile realizari. Chiar si pasiunile dumneavoastra sint diferite de cele ale altor oameni. Sinteti axati pe misticism, ezoterism sau domenii asemanatoare. Va atrage necunoscutul si misteriosul, iar in cursul vietii va veti dezvolta foarte mult intuitia.

- Nascuti in a opta zi a lunii. Stiti exact ceea ce vreti sa obtineti si aratati acest lucru si celor din jur. Nu va ascundeti optiunile si aveti foarte rar dubii privitoare la persoana dumneavoastra. Sinteti plini de energie si aveti un spirit antreprenorial foarte bine dezvoltat. In ceea ce priveste chestiunile financiare sinteti o persoana care actioneaza cu prudenta si aveti o atitudine corecta in ceea ce priveste banii. Aceasta inseamna ca sinteti dispusi sa cheltuiti banii pentru a va distra, dar si in scopuri caritabile. Puteti fi foarte generosi si va suparati foarte rar. Ar trebui sa aveti grija de greutate.

- Nascuti in a noua zi a lunii. Sinteti o persoana sensibila cu foarte multe calitati. Predispozitia dumneavoastra de a vedea numai lucrurile bune din ceilalti oameni poate sa conduca la situatii in care se va profita de dumneavoastra. Participati intens la trairile si gindurile altor oameni, in principal sinteti o persoana care iubeste oamenii si cautati mai degraba factorii unificatori si nu diferentele. Capacitatea dumneavoastra este aproape infinita dar ar fi de preferat sa nu va supraincarcati - fiecare isi atinge limitele odata. Faceti parte dintre oamenii care spera sa poata face lumea mai buna. Daca vine un moment cind veti dori sa va destindeti, faceti o calatorie lunga. Familiarizarea cu alte culturi poate fi fascinanta si poate avea un efect benefic. De asemenea, muzica sau alte activitati artistice pot fi un mod foarte bun de relaxare.

- Persoanele nascute in ziua a 10-a. Sint nascute pentru a-si gasi singuri drumul in viata. Ceilalti vor fi impresionati de acesti oameni si li se vor supune lor. Daca sinteti nascut in aceasta zi, probabil ca v-ati stabilit de timpuriu telurile si mergeti pe calea dumneavoastra cu hotarire. Foarte rar acceptati ajutorul celorlalti. Este foarte probabil ca dumneavoastra acordati ajutor celor din jur, si macar pentru a fi un exemplu in acest sens. Insistati sa va pastrati individualitatea. Nimeni nu are nimic impotriva acestui lucru deoarece reusiti sa duceti la bun sfirsit lucrurile de care va apucati. Realizarile dumneavoastra sint impunatoare, aveti putere si puteti finaliza actiunile incepute. Inainte de a incepe sa va plingeti, va dublati eforturile. Daca nu va simtiti confortabil la locul de munca ar fi mai bine sa incepeti o afacere pe cont propriu, deoarece sinteti dispusi sa va asumati responsabilitatile si sa coordonati intreaga activitate.

- Cei nascuti in ziua a 11-a. Sint visatori incurabili, dar se descurca foarte bine in relatiile cu oamenii deoarece nu folosesc niciodata forta ca mijloc de convingere. Acestia au calitati intuitive deosebite insa au o fire foarte temperamentala. Nu sint foarte buni 'analizatori de situatii dar sint de admirat daca intra in lumea afacerilor. Acesti nativi sint creativi si spontani, insa mai mult viseaza decit indeplinesc.

- Nascuti in ziua a 12-a a lunii. O zi a creativitatii, dar si a sacrificiului care a adus pe lume multi cintareti si muzicieni. Cei nascuti sub semnul ei sint populari si sociabili, cu capacitatea de a rezolva efectiv problemele. Iubesc cu pasiune si o singura data.In general, viata lor are multe suisuri si coborisuri si chiar momente in care ajung sa faca sacrificii.

- Persoanele nascute in ziua a 13-a a lunii. Persoanele nascute la aceasta data pot realiza lucruri importante, dar cu o tendinta autodistructiva puternica. Asemenea celor nascuti pe data de 4, nativii sint harnici, firi practice si capabile sa provoace schimbari pe o scara larga. Trebuie sa tina cont mai mult de parerile celor din jur. Sint mult mai vulnerabili si emotivi decit ar parea la prima vedere.

- Cei nascuti in ziua a 14-a a lunii. Firi analitice, iubitori de placeri. Nativii acestei zile sint persoane curioase. Indivizi carismatici si duali, atrag tot soiul de paraziti in jurul lor. Atunci cind reusesc sa isi impuna o anumita disciplina pot realiza lucruri importante, in caz contrar fiind sortiti esecului.

- Nascuti in ziua a 15-a a lunii. Oameni corecti dar prea bagareti nativii acestei zile sint persoane responsabile care apreciaza fair-play-ul. Viata de familie este importanta pentru ei, dar nu le place sa isi petreaca tot timpul liber acolo. Firi originale, iubitoare de frumos, invata cu usurinta dar ar trebui sa isi supravegheze pornirea spre vanitate.

- Nascuti in ziua a 16-a a lunii. Persoanele nascute in aceasta zi sint inzestrate cu intuitie, dar nervoase. Simt nevoia de singuratate. Autocritici si pretentiosi cu ei insisi nu le place amestecul in problemele care ii privesc. Se simt adesea atrasi de religie, medicina si literatura. Au nevoie sa se mai si relaxeze

- Persoanele nascute in ziua a 17-a a lunii. Atrase de latura fizica a vietii, persoanele nascute in ziua de 17 sint uneori nesabuite. Data de 17 este in mod traditional considerata a fi fasta pentru probleme financiare. Viata celor nascuti in aceasta zi este, fie incununata de succes, fie marcata de esec. Au adeseori aptitudini sportive.

- Nascuti in ziua a 18-a a lunii. Oameni puternici, dar materialisti, nativii zilei de 18 au vederi largi si interese extrem de variate. Cu toate acestea apar tensiuni atunci cind trebuie sa aleaga intre a actiona spre binele celorlalti sau in interes propriu. Adeseori sint numiti in pozitii de conducere, chiar atunci cind nu isi doresc acest lucru.

- Cei nascuti in ziua a 19-a a lunii. Independenti dar aroganti. Nativii acestei zile abordeaza viata in mod original si au energie. Nu suporta sfaturile dar intotdeauna sint atenti la nevoile celor din jur. Firi emotive, pot trece fulgerator de la cea mai buna la cea mai proasta stare sufleteasca.

- Nascuti in ziua a 20-a a lunii. Nativii acestei zile sint persoane inimoase, ...


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.