peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


my rose fely - Newest pictures
ruhama.peperonity.net

* despre dragoste *

+""+,+""+
'.~Love ~.'
' . ^~ . '
' . '
dragostea este cea mai frumoasa floare dintr-o gradina, ale carei petale se deschid lasand ca parfumul ei minunat sa-i cuprinda pe toti cei care doresc sa stea in preajma ei.
Ea trebuie intretinuta in fiecare zi, udata cu lacrimi si sapata intotdeauna cu dorinta de a vrea binele celuilalt.
invata sa iubesti jertfindu-te pentru altii cu tot ce e mai bun in tine.
Dragostea este o fantana cu apa limpede si curata. Cu cat vei bea din ea vei deveni mai insetat dupa iubire, vei iubi mai mult.
Dragostea aduce lumina in inimile multor oameni necajiti sau impovarati
fie de problemele vietii, fie de anii de batranete, care s-au ivit odata cu trecerea timpului fara sa fie chemati. Pe unde trece ea lasa o mireasma imbatatoare, o liniste care te cuprinde si o pace adanca de care nu ai vrea sa te desparti niciodata.
Dragostea este ca o albina care muta polenul din floare in floare. Ea trebuie purtata in inimile noastre si daruita cu bucurie fiecaruia.
Iubeste si vei fi fericit ! Daca iubesti, chiar daca esti sarac, vei descoperi ca in realitate tu esti foarte bogat. Vei fi multumit intotdeauna cu fiecare strog de roua care se revarsa pe pamant, de florile care stau sa-si deschida petalele,
daruindu-ti parfumul lor, invaluindu-te intr-o atmosfera de cer. Astfel vei fi intarit in certitudinea ca dincolo de stele e Dumnezeu, care este dragoste!!!
Iubeste intotdeauna!!!


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.