peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


ruhama.peperonity.net

* Ma iubesti? *

M-am trezit intr-o dimineatza devreme ca sa admir rasaritul soarelui. Ah,frumusetzea creatziei lui Dumnezeu nu poate fi redata in cuvinte! In timp ce priveam rasaritul soarelui I-am adus laude lui Dumnezeu pentru frumusetzea lucrarii Lui. Stand acolo am simtzit prezentza Domnului alaturi de mine.
El m-a intrebat: "Ma iubesti?"
I-am raspuns: "Bineîntzeles ca Te iubesc, Doamne! Tu esti Domnul si Mantuitorul meu!" apoi m-a intrebat: "Daca ai fi handicapat fizic, M-ai iubi si atunci?" Eram descumpanit. Mi-am privit mainile si picioarele si restul trupului si m-am intrebat oare cate lucruri n-as mai putea face daca as fi handicapat, lucruri pe care acum le socotesc normale. Si I-am raspuns: "Doamne, n-ar fi usor, dar totusi Te-as iubi" Atunci Domnul mi-a spus: "Daca ai fi orb, ai iubi oare si atunci creatzia Mea si M-ai iubi si pe Mine?" Cum as putea iubi ceva ce nu pot vedea? Dar m-am gandit la totzi oamenii orbi din lume si la faptul ca multzi dintre ei Il iubesc pe Dumnezeu si creatzia lui. Si I-am raspuns:"Mi-e greu sa ma gandesc la asa ceva, dar totusi Te-as iubi!" . Domnul m-a intrebat:"Dar daca ai fi surd, ai asculta Cuvantul Meu?" Cum as putea asculta daca as fi surd? Atunci am intzeles ca sa ascultzi Cuvantul Lui Dumnezeu nu trebuie doar sa auzi cu urechile, ci trebuie sa ascultzi cu inima!
Si I-am raspuns:"Doamne, nu ar fi usor, dar as asculta Cuvantul Tau!". Atunci Domnul m-a intrebat: "Dar daca ai fi mut, ai lauda Numele Meu si atunci?". Cum L-as putea lauda fara glas? Am intzeles din nou : Dumnezeu vrea sa Ii cantam din inima si din suflet. Sunetele nu au mare importantza. Si noi nu Il laudam pe Dumnezeu doar cu cantari, ci chiar si atunci cand suntem persecutatzi si aducem slava Lui Dumnezeu prin recunostintza noastra. I-am raspuns: "Chiar daca nu as putea canta cu cuvintele, tot as lauda Numele Tau!"
Si Dumnezeu m-a intrebat: "Ma iubesti cu adevarat?" Cu curaj si convingere ferma I-am raspuns: "Da, Doamne! Te iubesc pentru ca esti singurul Dumnezeu adevarat!"
Am crezut c-am raspuns bine, dar Domnul m-a intrebat: "Daca Ma iubesti, de ce pacatuiesti?" si I-am raspuns: "Doamne, sunt doar un om, nu sunt perfect!" dar Domnul m-a intrebat: "De ce in vremuri de pace si bunastare te indepartezi cel mai mult de Mine? De ce numai in vremuri de necaz te rogi din toata inima?" Nu am putut da nici un raspuns! Doar lacrimi. Domnul a continuat: "De ce cantzi numai la adunare? De ce cantzi numai in ceasul de inchinare? De ce te rogi atat de egoist? De ce Imi esti necredincios?" si lacrimile au continuat sa curga pe obraz! "De ce tzi-e rusine de Mine? De ce nu raspanditzi Vestea Buna? De ce in vremuri de prigoana ceri ajutor de la oameni si nu alergi la Mine? De ce cautzi scuze atunci cand itzi dau ocazia sa slujesti in Numele Meu?"
Am incercat sa raspund, dar nu am gasit nici un raspuns. "Esti binecuvantat cu viatza. Te-am creat sa n-o irosesti. Te-am binecuvantat cu talente ca sa Ma servesti, dar tu fugi de Mine. Tzi-am revelat Cuvantul Meu, dar nu te adancesti in el. Tzi-am vorbit, dar urechile tzi-au fost inchise. Tzi-am aratat binecuvantarile Mele, dar tzi-ai intors privirile de la Mine. Tzi-am trimis slujitorii Mei si tu ai stat nepasator cand ei erau respinsi. Tzi-am auzit rugaciunile si tzi-am raspuns la toate! Dar Ma iubesti tu cu adevarat?"
N-am putut raspunde. Cum sa-I raspund? M-a coplesit rusinea! N-am nici o scuza! Cu inima zdrobita si lacrimi pe obraz am spus: "Doamne, iarta-ma! Nu sunt vrednic sa fiu copilul Tau!" Si Domnul mi-a raspuns: "Tu esti al Meu prin har si nu prin merit!" Am spus: "Doamne, oare vei continua sa ma iubesti? De ce ma iertzi?"
Domnul mi-a raspuns: "Te iubesc pentru ca te-am creat. Tu esti copilul Meu si Eu nu te voi parasi niciodata! Cand plangi, Mi-e mila de tine si plang cu tine! Cand strigi de bucurie, rad si Eu cu tine! Cand esti descurajat, Eu te incurajez! Cand cazi, Eu te ridic! Cand esti obosit, Eu te port in bratze! Eu voi fi cu tine pana la sfarsitul zilelor si te voi iubi intotdeauna!"
Niciodata nu am plans cu atata amar. Cum am putut fi atat de nepasator? Cum am putut zdrobi atat de mult inima lui Dumnezeu? L-am intrebat pe Dumnezeu: "Doamne, cat de mult ma iubesti?" Domnul mi-a intins bratzele si am vazut urmele cuielor in palmele Sale. M-am inchinat la picioarele Domnului Isus Cristos, Mantuitorul meu si pentru prima oara m-am rugat cu adevarat...

>>>>> v i a t z a . f a r a . d r a g o s t e . e s t e . o . u m b r a . a . l u c r u r i l o r . c a r e . a r . p u t e a . f i . . . <<<<<


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.