peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


sex-024.rs.peperonity.net

Privatna zabava

Gurao sam ga jace i dublje, htio sam da usuti, htio sam je kurcem usutkati i zarivao sam ga kao plug u njive, jace i jace, uvijek na rubu svrsavanja, ali dovoljno pribran da je ne zalijem jos sjemenom... Vrtjela je guzovima, znojna i napaljena, dascuci sve teze, isprekidanije. Ritala se kao da mi zeli otrgnuti kurac i zadrzati ga zauvijek u sebi. Obuhvatio sam joj sise sakama, gnjececi joj bradavice prstima.
Znao sam da privatne zabave kao sto je ova na kojoj sam se te veceri nasao uglavnom imaju za cilj upoznavanje mladih pijanih naivki i lukavih organizatora, no ono sto me docekalo nadmasilo je sva ocekivanja. Tek sto sam sjeo u udoban naslonjac i otvorio limenku piva opazio sam kako u jednom sjenama sakrivenom, ali jos uvijek prilicno pogledima izlozenom kutu, dvojica mojih poznanika oblijecu oko privlacne i ocito vrlo pijane crvenokose gosce, vidio sam kako joj jedan od njih polako zadize minicu, dok joj je drugi njezno raskopcavao bluzu. Ocekivao sam da ce se ona usprotiviti, no umjesto toga posegnula je objema rukama za njihovim patentima otkopcavajuci im paralelno traperice.
Uzbudio sam se i grubo uhvatio svoju novu poznanicu za kosu pa ju privukao nanize, prema svom zezlu, gurajuci joj ga u usta. Svidjelo joj se i zustro ga je obuhvatila punasnim usnama, zestoko lizuci. Jednom sam je rukom gurao da uzme vise u usta, a drugom joj zadigao minicu i odusevljeno shvatio da nema gacica, tako da je vec u iducem trenutku cucala nadamnom, a ja sam joj polako namjestao svoj glavic na mokar ulaz u nutrinu. Jednim trzajem nasao sam se u njoj. Vec u iducem trenutku njene su bijele gacice kliznule na tlo, a pozudne ruke pohodile su bujan crni grm sred njenih prepona. Nije niti kosulja mnogo duze opstala, pa su joj i zamamne sise uskoro zalelujale oslobodene grudnjaka. Jedan od muskaraca, Ivan, zavlacio joj je vjesto prste u mokru picu, a drugi, Slaven, oblizivao joj je otvrdle bradavice dok je ona zabacila glavu unatrag tiho uzdisuci. Dok sam ocarano promatrao ta zbivanja, pitajuci se ima li ondje mjesta i za u meni razbudenog jebaca, neka je potpuno mi nepoznata djevojka sjela do mene i bez rijeci, kao da je sve vec odavno dogovoreno, raskopcala mi zatvarac na hlacama, pa polako izvadila moj ud, i, gledajuci i sama troje neukrotivih sevaca u kutu prostorije, stala zivo mi drkati, istodobno milujuci drugom rukom svoje medunozje. Ne obaziruci se na nas, drugi su uzvanici setali s picem u rukama, razgovarali i pripremali slican provod sebi.
Nemirno sam se vrpoljio u naslonjacu, osjecajuci da moj kurac zeli eksplodirati, a Ivan i Slaven nasli su se u slicnoj situaciji jer se njihova odabranica nasla na koljenima s oba kurca istovremeno natrpana u ustima. Uzbudio sam se i grubo uhvatio svoju novu poznanicu za kosu pa ju privukao nanize, prema svom zezlu, gurajuci joj ga u usta. Svidjelo joj se i zustro ga je obuhvatila punasnim usnama, zestoko lizuci. Jednom sam je rukom gurao da uzme vise u usta, a drugom joj zadigao minicu i odusevljeno shvatio da nema gacica, tako da je vec u iducem trenutku cucala nadamnom, a ja sam joj polako namjestao svoj glavic na mokar ulaz u nutrinu. Jednim trzajem nasao sam se u njoj. Zastenjala je kao ranjena zivotinja, pa stala nekontrolirano saputati:
Vrtjela je guzovima, znojna i napaljena, dascuci sve teze, isprekidanije. Ritala se kao da mi zeli otrgnuti kurac i zadrzati ga zauvijek u sebi. Obuhvatio sam joj sise sakama, gnjececi joj bradavice prstima."Tako, daj ga dublje, mogu ja to, mogu ga cijeloga, ahhh, guraj, guraj, guraj, kurvin sine, nabij mi ga, rasturi me..."
Gurao sam ga jace i dublje, htio sam da usuti, htio sam je kurcem usutkati i zarivao sam ga kao plug u njive, jace i jace, uvijek na rubu svrsavanja, ali dovoljno pribran da je ne zalijem jos sjemenom... Vrtjela je guzovima, znojna i napaljena, dascuci sve teze, isprekidanije. Ritala se kao da mi zeli otrgnuti kurac i zadrzati ga zauvijek u sebi. Obuhvatio sam joj sise sakama, gnjececi joj bradavice prstima.
Svrsili smo istodobno. Eksplodirao sam cim sam osjetio da lavina njenih sokova tece niz moja jaja. Klonula je na naslonjac, a ja sam je odgurnuo u stranu i prodrkao malo da mi se oruzje vrati u formu, jer Ivan i Slaven upravo su odlazili od svoje kurvice, koja niposto nije izgledala zadovoljeno, vec prije odbaceno, brade oblivene spermom, s vlastitim prstima u svojoj sokovima okupanoj pickici... Ustao sam i krenuo prema njoj, jer zabava je tek pocela...


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.