peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


sex-024.rs.peperonity.net

Ljubim te komsinice

Nema ništa lepše nego posmatrati komšinicu, oblozenu mrakom kao celofanom, kako se presvlaci. Iz tog mraka hiljade opasnosti vrebaju, ali sve se zaboravi kad niz grlo krene kugla, pa kroz grudi, stomak, sve dole do muda koja cure nekontrolisano… Zaigraju svici pred ocima, konjica u ušima… Taj praiskonski poriv tako malo zavisi od mene. Još od kamenog doba, kraj tude vatre cucala je bolja zenka, ma koliko ih bilo kraj vaše.
Komšinica je košnica iz koje treba izvuci svaku kap meda. A moja komšinica je imala cipkaste gacice, više ukrasne nego korisne, pa su joj dlacice štrcale na sve strane. A umela je i da se namesti, znala je da pokaze tu svoju zivotinju. Negovala ju je kao kucnog ljubimca, i tako pozudno poigravala se njom. "Picka moje komšinice" - vec sama ta pomisao tera vas u ludilo, u ocaj, u pozudu…
Ljubim te u picku komšinice… govorile su moje oci. Usnama nisam smeo ništa da pokušavam. Opet zujanje, i opet svici…
Jedne veceri gledala je kroz prozor. Prišao sam joj s leda. Nije reagovala. Ne znam kako, moj kurac je uronio u njeno dupence, kao u pamuk, gotovo neosetno. U magnovenju, sise mi se nadoše u rukama, one iste zar-sise koje sanjam nocima. A ona i dalje mirno posmatra svet, kao da se ništa ne dogada. Pravila se kao da me ne primecuje. Poneki prolaznik baci pogled gore, a ja ne stignem ni da se uplašim da li nas je primetio. Stezem sise i stenjem, preznojavam se, a ona cuti i gleda grad koji nikad ne spava. Kad kurcu date na volju, razum se povlaci.
Kad sam svršio samo se mirno okrenula, pogledala me u oci, kao da bi nešto da me pita. Ipak, cutke, spustila se do mog kurca i zagrizla ga do bola. Hteo sam da vrištim, ali nisam smeo - komšija je spavao u drugoj sobi. Odgrišce mi kurac, a da ne smem ni da pisnem! Još jednom sam joj svršio u grlu, ni jedna kap nije smela da propadne, sve je iskoristila. Moja slatka, prozdrljiva komšinica. Danima mi je brideo kurac od njenih zuba, pekli me testisi od njenih noktiju, ali ja bih to sve ponovio još bezbroj puta. Ukus medenjak-dojki i kokos-picke vredan je svakog bola.
I ponavljali smo. Uprkos svemu, i uprkos svima. Ronio sam po mojoj komšinici i kurcem i srcem kao po uzburkanom moru. Cas se davio, cas plivao, ali uvek išcekivao da se sve ponovi opet, i opet, i opet…
A jutros mi se komšija hvali kako mu je zena u drugom stanju. Posle pet i po godina braka. Gde sve nisu bili na lecenju, i šta sve nisu pokušavali, ali eto… desila im se i ta radost. Da ste samo videli kako je bio srecan.
I ja sam bio srecan - što nisam bio ozenjen komšinicom. Ovoliko radosti, u braku, sigurno ne bismo imali.
Pozdravljam moju komšinicu, ako me sada cita na poslu, i zelim joj mir u zenicama, cistotu u srcu, spokoj na licu, i lak porodaj.
A rekao bih joj i ono što svako od vas treba da kaze svojoj komšinici:
Komšinice… ljubim te u picku.
Šapnite joj to, videcete da ce joj biti milo.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.