peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


sex-024.rs.peperonity.net

Vatrene slovenke

Nakon žestokog popodneva s Majdom i Mojcom na plaži i romanticne veceri u kaficu uz more, Damir i ja smo ih, poput pravih džentlmena, pustili da nas pocaste nocenjem u jednom od tamošnjih hotela. Kako bismo ipak nešto i uštedjeli, uzeli smo jednu dvokrevetnu sobu, pa tko s kim završi. Mislim, jedna kombinacija nipošto nije dolazila u obzir, a to je da Damir i ja završimo na jednom, a Majda i Mojca na drugom krevetu. No, umjesto na krevetu, ja sam završio na balkonu, pogadate s Mojcom, a Majda i Damir su odlucili još malo ludovati, pa su se spustili do hotelske terase, na kojoj je svirao neki anomni, lokalni bend, i zaplesali u gužvi. Kad su skužili da ih gledamo, poceli su nam mahati poput razdragane djecice... ono u stilu, “mama, vidi me kako plešem”.
- Kak’ su kul! - rekla je Mojca i naslonila se na ogradu.
- K’o djeca su! - nadovezao sam se i zagrlio ju, prislanjajuci se uz njenu cvrstu guzu.
Osjetivši kvrgu, koja je rasla pod mojim hlacama, samo je izazovno zamiješala guzovima i upitala:
- Ševio bi, ha?
- Aha! - odvratio sam, poljubio ju u vrat, pa dodao. - Ali bi mi prvo dobro došlo jedno pušenje!
- Hoceš tu... na balkonu? - bila je konkretna.
- Što da ne? - pristao sam. - Ograda je dovoljno visoka... nitko te ne može vidjeti!
Zadovoljan razvojem situacije, prihvatio sam ju rukama oko struka i privukao ju još bliže k sebi. Kad se odvojila od ograde, okrenula mi se licem, pa me odgurala do stolice, koja se nalazila u samom kutu balkona i posjela me na nju. Zatim je cucnula na pod i pocela mi otkopcavati hlace.Što sam dulje gledao to njeno, prerano dobivenim borama izbrazdano, lice, izgledala mi je sve ljepša. Ne znam je li tome razlog bio to što me život rijetko kada mazio, pa razumijem kad se žena zajebe u izboru partnera ili jednostavno volim potrošene kucke, koje, htjele to one ili ne, dobro znaju posao, ali znam da mi je dizala kurac nevidenom brzinom. A moj macan, osloboden platna koje ga je skrivalo od ociju javnosti, prpošno se propeo ususret njenim usnama, pa raširio rupicu na svome vrhu, kao da se osmjehuje svojoj osloboditeljici. Ona ga, naravno, nije oslobodila bez razloga, tako da je vec u slijedecem trenu njen razigrani jezik poceo glancati i vlažiti slinom njegov rumeni glavic. Nakon što ga je propisno izlizala sa svih strana i ucinila ga sjajnim i blještavim, kao da je bio nekakva vrijedna statuica od kakvog plemenitog materijala, pohotno ga je obuhvatila socnim usnama, pa ga uvukla duboko u gladna usta. Moram priznati da sam se malo zacudio koliko ga je dugo držala u svom toplom ždrijelu... mislim, obzirom da ga je primila gotovo cijelog.
No, žene su vam takve! Svakog vas dana iznenade s necim novim... s necim što još niste vidjeli... doživjeli... osjetili.
A taj je osjecaj bio fantastican. Cak sam se par puta trgnuo od silne ugode koja mi je s vremena na vrijeme znala prostrujati duž kralježnice. Htio sam joj nekako uzvratiti, ali mi nije bila na dohvat ruke, pa sam odustao i potpuno joj se prepustio, a, sudeci po usredotocenosti kojom je nastavila obradivati moj tvrdi klip, cinilo se da joj ništa drugo ne treba u tim trenucima i da je sretna što mi može ugoditi.
U meduvremenu, njen nemirni jezik se polako spustio do mojih dlakavih mošnji, te ih stao izazovno draškati i prebacivati s jedne na drugu stranu, povremeno se pri tome zavlaceci duboko dolje u procjep izmedu mojih guzova, da bi u par navrata dirnuo cak i sami cmar.
Možda ce ovo zvucati pomalo pederski, ali tko nikad nije iskusio ženski jezik na svom šupku, nema pojma kakve blažene trenutke propušta.
Bend je i dalje prašio “sve u šesnaest” i zvucao je sve bolje, mora se priznati, ali kad su “iz naftalina” izvukli onu “Venti quatro mille bacci”, nisam izdržao bez komentara:
- Pa, di su ovo iskopali?
Shvativši to kao pitanje, Mojca je na tren prekinula s obradivanjem mojih muda, pa mi odgovorila:
- Kaj, baš je lepa pesma!
- Ma, ne kažem da nije... - odmah sam se opravdao. - ...ali je stara u pizdu materinu!
- Stare stvari su najbolše! - zakljucila je, pa se ponovo dala na posao.
Kako joj ne bih dao drugu priliku za prepirku, jer nisam želio da opet odvaja usne i jezik od mog spolovila, zamumljao sam nešto, onako poluglasno kao da pjevam:
- Na-na-na-na-na-na-na naaaa-naa...
Mojca je takoder nešto promumljala, ali onako s kurcem u ustima, tako da je njeno glasanje ispalo još nerazumljivije od mog. Medutim, sve to ionako nije bilo bitno, jer sam u potpunosti bio zadovoljan onim što mi je cinila, a i ona je, bogami, bila zadovoljna igrackom s kojom se tako revnosno igrala. I tako se ona zaigrala; ližuci ga, sisajuci i sve brže ga drkajuci; a ja sam se malo zamislio o raznoraznim melodijama, songovima i refrenima; tako da se moj klipan jednostavno oteo kontroli. Toga sam postao svjestan tek kad su prve kapi sperme špricnule po Mojcinim obrazima. I Mojca se iznenadila, ali se brzo snašla, tako da je vec drugi mlaz završio duboko u njenim pohotnim ustima.
- Uuuh, jebote! - opsovao, uhvatio ju rukama za glavu, pa se nastavio prazniti u njeno grlo.
Progutala je koliko je god mogla, bjesomucno mi pri tome navlaceci kožicu, a onda se otrgla, okrenula glavu ka ogradi, pa ispljunula onaj višak koji joj nije kliznuo niz ždrijelo.
I, dok je ona kašljucala, jer se u meduvremenu zagrcnula, ja sam sacekao da i posljednje kapi iscure iz mog uda, kako bih se mogao odvuci do kupaone da ga malo isperem. No, prije nego što sam zakoracio u sobu, shvatio sam da je glazba prestala. U stvari, barem sam tako pretpostavljao, jer je pauza potrajala dulje nego prethodne. To me malo razocaralo, jer sam ju mislio i “kresnuti” na balkonu, a tišina baš i nije pogodna za to, ali sam se brzo pomirio sa situacijom. Na krevetu je ionako udobnije nego u nekakvoj plasticnoj stolici, koja bi se možda i raspala pod nama. U meduvremenu, Mojca me sustigla na putu do kupaone i prekinula u razmišljanju.
- Opereš mi leda?
- Naravno! - odvratio sam, pa ju pljesnuo prstima po cvrstom dupencetu.
Dok smo se tuširali, prali smo jedno drugo, nježno se mazili i strasno se ljubili, tako da se sve pretvorilo u nekakvu meduigru izmedu felacija i pravog seksa, od kojeg ni jedno ni drugo nismo željeli, a bogami, ni mogli pobjeci.
Nakon brzinskog i vrlo netemeljitog brisanja tijela, krenuli smo u sobu s namjerom da se konacno pojebemo. No, kad smo otvorili vrata, shvatili smo da je jedan krevet vec zauzet. Naime, dok smo mi bili u kupaonici, Majda i Damir su se uvukli u sobu i dali se na posao, ocigledno bez puno premišljanja i dvoumljenja, jer su vec bili potpuno goli kad smo ih ugledali. Damir je ležao na ledima i stiskao rukama Majdine oble guzove, a ona se gnijezdila na njemu, trljajuci se mackicom o ukrucenu batinu. Par trenutaka smo ih šutke promatrali, a onda sam im se obratio:
- Vi baš ne gubite vrijeme!
Oboje su nas istovremeno pogledali, pa se nasmijali, a Damir je i prokomentirao, aludirajuci na Mojcinu i moju golotinju:
- ‘ko nam kaže! Poševili ste se cim ste ušli u sobu!
- Ni res! - poklopila ga je Mojca. - Samo sam mu pušila!
- Ali sad cemo se poševiti! - nadovezao sam se, uhvatio Mojcu za ruku i poveo ju ka drugom krevetu. - Jel’ tako, bejbi?
- Aha! - potvrdila je i odgurnula me na krevet.
Nisam ni zalegao kako treba, a ona je vec bila na meni i ljubila me, namještajuci se pri tome u položaj identican onome u kojem se nalazila Majda. Vlažnom mackicom je pritisnula mog macana, koji se protegnuo prema pupku, a sisicama me dražila po rutavim prsima. Bile su puno manje od Majdinih, s kojima sam se imao priliku igrati tog dana na plaži, ali su zato bile puno cvršce, a i bradavice su joj bile malo tvrde, da ne kažem ukrucenije.
U stvari, Mojca je oponašala Majdu. Jednostavno bi pogledala što ova cini Damiru, pa bi to izvela na meni. Ne znam kako bih to najpreciznije opisao, ali ako postoji paralel-slalom, onda bi se za ovo naše mirne duše moglo reci paralel-fuk, ili tako nekako. Naime, kad bi Majda proklizala pickicom do vrha Damirovog kolca, isto bi ucinila i Mojca, naravno svojom pickicom po mom komadu, a kad bi se Majda spustila rosuljom do partnerovih muda, i ja bih osjetio Mojcinu sluzavicu na svojima.
I to je trajalo sve dok se nisu nasadile na naše tvrde kurcine, što bi otprilike znacilo nekoliko minuta, a onda se Mojca napokon prestala obazirati na frendicu i njene pokrete, te se potpuno posvetila meni i mom nabreklom kurcu. Prvo ga je primila u cijelosti, stišcuci svoje vrele usmine oko zadebljanog korijena, a onda ga je gotovo pustila da ispadne iz nje, da bi se, upravo u trenu kad su se njene rosne latice našle podno klobucastog glavica, ponovo nabila na njega. Nakon toga, nekoliko puta se lagano podigla uvis, ali samo do, otprilike, polovine uda, da bi izvela novu varijantu uvodnog rituala nasadivanja. Za to vrijeme, šarao sam rukama po njenim ledima, vitkom struku i malešnim grudima, koje sam hvatao ustima i sisao kadgod mi se za to pružala prilika, a kad je ubrzala ritam, par puta sam ju pljesnuo po guzi i dodatno potaknuo rijecima:
- Tooo, bejbi, jaši! Taakooo! Uuuh!
Možda je to bilo suvišno, jer se Mojca vec bila dobrano zaletjela, ali ja sam to jednostavno morao uciniti. Na kraju krajeva, kako mi je to jednom davno pojasnila jedna moja školska frendica “nijemi seks ti je kao i nijemi film - dobiješ samo pola užitka”.
Tada sam skužio da Majda i Damir mijenjaju pozu. Ona se bacila na leda i raširila noge, a on se nadvio nad nju, zabio joj svog klipana u pizdu i poceo ju ševiti onako “misionarski”. No, to je potrajalo samo par trenutaka, a onda su njene noge, jedna za drugom, završile na njegovim ramenima.
- Samo mi je još to trebalo! - pomislio sam u sebi, pa privukao Mojcinu glavu na svoje rame, kako ne bi mogla vidjeti što se dogada na drugom krevetu.
Jer, iskreno govoreci, nije mi bilo ni na kraj pameti mijenjati položaj u kojem sam se tako dobro osjecao za neki u kojem bi se naradio kao “bauštelac”. Medutim, moj strah je bio neopravdan, jer je Mojca vidjela što rade Damir i Majda, a ipak nije poželjela slijediti njihov primjer. Umjesto toga, pocela je još žešce poskakivati na mom glavonji. Tada sam shvatio da je dobro što mi je prije toga pušenjem ispraznila jaja, jer, da su u tim trenucima bila puna, vjerojatno bih vrlo brzo popustio pod njenim naletima. Ovako, olakšan za barem decilitar sperme, izdržao sam još zavidan broj minuta prije nego što se u njima akumulirala nova kolicina te guste tekucine užitka.
Vjerujte mi, da upitate Mojcu i ona bi vam rekla da je to s pušenjem na pocetku igre vrlo dobar recept, jer je svršila barem dvaput na mom kurcu prije mog vrhunca: jednom jedva primjetno, ne usporavajuci ritam ni na tren, a izdalo ju je samo cudnovato treptanje ociju i par prigušenih, isprekidanih uzdaha; i drugi put malo žešce, što se ocitovalo u pojacanom trzanju karlice i nekontroliranom zabacivanju glave s lijeva na desno.U tom njenom drugom orgazmu, moj doprinos je bio puno veci, jer sam joj srednjakom lijeve ruke cackao šupak, a palcem desne trljao klitoris, za razliku od prvog, u kojem je svršila bez moje osjetnije pomoci.
E sad, obzirom da sam vam te njene orgazme opisao tako “doktorski”, red je da isto ucinim i s onim glavnim, zajednickim... mojim drugim, ako ...
Next part ►


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.