peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


sex-024.rs.peperonity.net

Ražanj

Desilo se to u Trstu pre četiri ili pet godina, nisam siguran više. Imena su izmenjena pošto je priča istinita i mogla bi da izazove gadne probleme mom kumu i meni. Ne smem ni da pomislim šta bi naše bolje polovine uradile kada bi saznale za ovo.
Tog leta sam, kao i obično, godišnji odmor provodio kod kuma u Italiji. Nije to ni bio neki godišnji odmor za mene, kao što nije bio niti jedne godine tamo. Dok su se kuma i moja supruga sa klincima brčkale na plaži, ja sa kumom Stevom radio moleraj i slične stvari. Imam posao u nekoj usranoj firmi i kod kuma sam spajao dobro sa lepim. Bio sam kao na moru i zarađivao lepe pare usput.
Tog jutra Steva mi reče da idem sa njim. Dva dana sam krečio kuhinju neke picerije dok je on radio na drugom mestu. Vozili smo se ka stanu koji je radio i pričali koješta.
“Šta treba da se radi tamo?”, upitao sam.
“Sve uglavnom. Stan nije velik ali ima posla. Kupila ga neka doktorica pa ga preuređuje.”
“I kakva je doktorica?”, upitam smešeći se.
Moj kum Steva bio je od onih koji ne biraju. Pored toga imao je neki magnetizam na koje su se žene lepile kao muve, a Steva nije praštao ni jednoj. Smešio sam se jer sam unapred znao odgovor. Za njega nije bilo bitno da li u pitanju debela, ružna ili neka iz plejboja. Za njega su sve one bile “Dobra pička”. Tako je i tada odgovorio i dodao:
“Naša neka, ali ne sećam se iz kog mesta. I nije udata a ne vidim da je neko održava. Ima nekih trideset četiri ili pet godina. Stvarno dobra pička. Videćeš. Natako bi je na ovaj moj ražanj… I jebo bi je dok ne propišti.”
Nasmejao sam se i nastavili smo da sa varijacijama na temu ražnja. Bili smo dobro raspoloženi kada smo stigli i u stanu nas je čekao neki niski, mršavi tip. Bio negde iz Bosne i Steva je odmah počeo neku zajebanciju na njegov račun.
“Ovo je Željko. Željo.”, predstavio mi ga je, “Samozvani prorok i potencijalni svetac.”
Posle nekoliko minuta shvatio sam da je Željo blago retardiran i da uglavnom ne kapira Stevine zajebancije na njegov račun.
“Helena nije tu. Zvala je i rekla je da će doći tek naveče.”, objavio nam je Željo i preneo Helenine instrukcije Stevi i meni. Posao je išao sporo, uglavnom zbog Steve koji se samo proseravao i nije radio ništa. Željo se lomio kao da je njegov stan u pitanju i kada smo ga poslali po pivo ugrabim priliku da postavim Stevi pitanje.
“Ko je ovaj njoj?”
“Ma odkud znam. Vidiš da je neka budaletina.”
“Pa vidim zato i pitam.”
“Pa jebač joj sigurno nije. A koji je kurac nemam pojma. Siguran sam da joj nije ni neki rođak. Ma ko ga jebe. Bar ne moramo da teglimo sranja gore-dole dok je on tu.”
Helena se pojavila oko šest popodne i najblaže rečeno bio sam zatečen. Očekivao sam neku u najboljem slučaju prosečnu ribu, kratkovidu i guzatu i ništa me nije moglo pripremiti na ono što sam video.
Lep osmeh, krupne braon oči, duga, gusta, skoro kovrdžava smeđa kosa, koja joj je dopirala do polovine leđa. Bila je u nekoj crno-beloj suknji koja joj je dopirala tek nešto iznad kolena. Na golim fantastičnim nogama imala je cipele na vrtoglavo visokim štilama. Bila je svakako visoka i vitka ali štikle su još pojačale utisak. Dupe joj je bilo kao iz snova. Čvrsto, okruglo i prosto je mamilo moj pogled. Sise su joj bile predivne trojke a raskopčana tri dugmeta njene košulje su ih prilično otkrivale. Primetio sam da iznad desnog gležnja ima neku tetovažu i bio potpuno sluđen njenim izgledom. Helena je bila zadovoljna obavljenim ali ne i brzinom kojom smo radili.
“Daj Stevo šta je ovo?”, upitala je razočarana, “Pa vi ovo nećete nikada završiti.”
“Hoćemo Helena ne brini se. Hajde da popijemo po jednu da posao bolje krene.”
Nije morao mnogo da je ubeđuje. Ponudio joj je pivo ali ga je odbila. Izvadila je crno vino iz frižidera i natočila sebi. Seli smo za niski sto u dnevnoj sobi i slušali kako joj Steva mulja zašto nije moglo brže. Helena se jogunila neko vreme i onda popustila.
“Jebo te lomim se od posla i skoro da sam pobegla sa poslovnog ručka a zatičem ovo.”
Primetio sam tada da je Helena malo pripita ali i da se sjajno drži. Steva je nevešto pokušao da umanji važnost poslovnog ručka i nije uspeo u tome. Helena mu je objasnila da otvara neku svoju firmu, da je u poslu do guše i da hoće da završi stan što pre. Međutim, bila je sve opuštenija pošto je Steva upotrebio sav svoj šarm. Nekoliko minuta kasnije nestalo nam je piva i Helena nas ponudi vinom. Ispraznili smo tu bocu i zatim još jednu. Sedela je preko puta mene i nisam mogao da skinem oči sa njenih nogu. Suknja joj se stalno podizala i ona je vraćala prvobitni položaj. Kako je vreme odmicalo suknja je sve češće i duže ostajala previsoko. Atmosfera je postala prijatna i potpuno opuštena. Helena se raspričala sa nama i stvarno smo se lepo provodili. Kako je alkohol činio svoje Helena je sve više koketirala sa svakim od nas. Čak i sa Željom za kojeg nisam bio siguran da je to shvatao. U međuvremenu je nestalo vina i Helena donese neku rakiju. Bez obzira na popijenu količinu držala se bolje od Želje. Steva joj se sve češće unosio u lice i Helena mu se sve lepše osmehivala. Njena suknja je bila podignuta najviše do tada i sve češće je prekrštala te svoje duge noge. Raskopčala je još jedno dugme na košulji i njene raskošne sise skoro da su ispadale iz nje.
“Uf… Upiškiću se.”, rekla je najednom.
Ustala je i otišla do kupatila i Steva se nagne prema meni.
“Slušaj.”, rekao je ispod glasa, “Ja je vodim u spavaću sobu čim popijemo ovo. Vas dvojica nemoj da zaserete nešto. Ako nam se posreći možemo je svi jebati.”
Željo je jedva bio svestan njegovih reči ali je klimnuo glavom kao da sve razume. Rekao sam nešto u znak odobravanja i procenjivao situaciju. Helena nije ni izbliza bila pijana da pristane na tako nešto, a nije spadala u kurve koje bi to uradile i trezne. Vrata spavaće sobe su bila skinuta i nije mi bilo jasno kako Steva misli da izvede to šta namerava. Ćutao sam i gledao kako Helena seda pored njega i prekršta noge. Nekoliko minuta kasnije Stevina ruka je bila na njenom kolenu da bi je prebacio na njenu butinu. Helena mu je neubedljivo uz osmeh skloni i on je veoma brzo vrati, šaputajući joj nešto.
“Šta da mi pokažeš u spavaćoj sobi?”, upitala ga je najednom smešeći se.
“Pa dođi da vidiš.”, uzvratio je Steva.
Helena se zakikotala i ustala. Steva je uhvatio pod ruku i poveo ka spavaćoj sobi. Nisam mogao da verujem svojim očima kada mi je namignuo preko ramena. Željo je pored mene poluotvorenih usta zverao za njima.
Iz sobe su se uskoro čuli uzdasi i zvuci strasnih poljubaca. Pomerio sam svoju fotelju i u odrazu velikog ogledala video kako je Steva prislonio Helenu uza zid. Odatle sam video gotovo kompletan krevet i samo sam čekao kada će je moj kum povaliti. Njegova ruka je bila pod njenom suknjom i radio je žustro njom. Helenino stenjanje postane glasnije i ona pomeri desnu nogu u stranu kako bi mu omogućila bolji pristup. Video sam kako mu drka kurac dok je on ljubi po vratu. Nekoliko sekundi kasnije Steva je uhvati za nadlaktice i baci je na krevet. Helena je odskočila zbog siline kojom ju je gurnuo. Steva je legao preko nje i rastrgao joj košulju obema rukama tako da su dugmići poleteli svuda po sobi. Bio je poput divlje zveri dok je Helena potpuno predana samo dahtala pod njim. U jednom trzaju joj je pokidao grudnjak i njene okrugle, čvrste sise se pojave pred njegovim i mojim očima. Opkoračio ju je i smestio kurac između njenih sisa stiskajući ih sa strane obema rukama. Helena je plazila jezik i lizala mu nabrekli glavić kada god bi se ukazao ispred njenih usana. Smesio joj ga je u usta i ona počne da ga sisa prikazujući pri tom sjajno umeće. Steva se napalio kao ludak. Pustio joj je sise i nagnuo se iznad njenog lica. Uhvatio ju je rukom za kosu na temenu i počeo bukvalno da je jebe u usta. Helena je krkljala i grcala gutajući njegovu debelu kurčinu. U trenutku kada joj ga je smestio do jaja počela je da ga udara šakama po butinama, dok je dignutim nogama trzala iza njega, boreći se za vazduh. Steva se odvojio od nje i ona se zakašlje. Nije čekao da dođe do daha. Raširio joj je noge, pomerio joj tange u stranu i sjurio joj ga svom silinom. Helena je vrisnula i uhvatila ga rukama za nadlaktice. Steva se nabijao u nju u žestokim, krakim trzajima, koji su činili da njene štikle paraju vazduh iznad njegove glave u ritmu njegovih naleta. Steva je ubrzavao i usporavao tempo i nekoliko sekundi kasnije je svršila uvijajući se pod njim. Moj kum je izašao iz nje dok su je potresali poslednji trzaji orgazma i smestio joj ga ponovo u usta. Helena ga je sisala, lizala, spuštala se do njegovih dlakavih jaja i činila jezikom neverovatne stvari. Steva ju je okrenuo i naguzio je ispred sebe skidajući joj gaćice. Helena je zbacila sa sebe košulju i grunjak i on joj razmakne čvrste guzove.
“Jebi me u dupe…. Jebi me… Hoću u dupe da me jebeš…”, vikala je.
Steva joj ga je polako smestio i što je dublje prodirao to je Helena bila glasnija. Počeo je da je jebe ubrzavajući tempo i držeći je za suknju koja se zgužvala oko njenog struka. Helena je urlala nataknuta na njegov palamar i gužvala šakama čaršav ispod sebe. Steva je jebao kao životinja. Bio je prilično popio i nikako nije uspevao da svrši i pored tesnije rupe.
“Reci mi…”, rekla je u jednom trenutku, “Reci mi… Kada budeš bi blizu…”, i nastavila da vrišti i urla. Nekoliko minuta kasnije Steva je urliknuo. Hitro se skinula sa njega i smestila ga u svoja usta. Steva je svršio trzajući se i urlajući poput zveri. Progutala je sve do zadnje kapi i smešeći se legla.
“Oh… Kako je bilo…. Dobro… Oh…”, govorila je gledajući u plafon.
Steva je sišao sa kreveta i pokupio svoju garderobu izašao je iz sobe i pokazao mi očima da uđem. Bio mi je čvrst poput stene kada sam ušao i video Helenu kako leži poluraširenih nogu savijenih u kolenima. Cipele su joj još bile ne nogama a suknja je bila samo samo zgužvana traka tkanine oko njenog struka. Okrenula se ka meni kada sam ušao i nasmešila se. Bilo je to dovoljno da odmah krenem u akciju. Zaključio sam nekako da toj kurvi očajnički treba kurac i rešio da probam neke stvari sa njom. Hteo sam da vidim koliko daleko može da ide. Prišao sam joj i namestio je tako da joj glava visi sa ivice kreveta. Spustio sam se malo u kolenima i ona ga prihvati usnama. Sisala ga je fantastično. Njen jezik je palacao po mom glaviću dok sam joj nabijao srednjak u uzavrelu, izbrijanu pičku. Polako sam ga gurao sve dublje i nekoliko sekundi kasnije osetio kako mi glavić dodiruje ...
Next part ►


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.