peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Multimedia gallery


bucurie steaua - Man Sports
steaua.fc.peperonity.net

★ Galerie Foto Titlul 24

Timp de o oră, jucătorii, antrenorii şi toţi cei din staff au sărbătorit pe gazon cucerirea titlului, în ovaţiile celor 50.000 de spectatori şi sub tonele de confetti roş-albastre.

Punctul culminant
Momentul pe care Steaua l-a aşteptat 7 ani. Bourceanu, în calitate de căpitan, a primit şi apoi a ridicat deasupra capului trofeul, al 24-lea din istoria unui club care nu mai cîştigase ceva de fix doi ani, cînd a cucerit Cupa României.

"Haiducii" Stelei
Georgievski, prezentat aseară de MM drept "cangurul nebun", împreună cu polonezul Szukala şi cu Paul Pîrvulescu au imitat gestul pe care îl fac de regulă sportivii care cîştigă medaliile de aur la Olimpiadă.

Tristeţea serii
Fotoreporterul Gazetei, Alex Nicodim, a surprins pe stadion poate cel mai emoţionant moment al serii: Alexandru Chipciu privind în gol pe lîngă trofeu şi sticle de şampanie, extrem de afectat încă de accidentarea gravă pe care a suferit-o şi din cauza căreia va fi out pînă la finalul anului.

Fetele merită şi ele trofeul
Jucătorii au fost însoţiţi pe gazon de soţii sau iubite. Antoaneta, prietena lui Tătăruşanu, şi Roxana, soţia golgeterului Rusescu, îmbrăcate în tricourile echipei s-au bucurat şi ele la acelaşi nivel cu fotbaliştii.

În sfîrşit, un titlu pentru "Dodel"!
Cristi Tănase a fost cel care a mers cu trofeul în peluza unde se afla nucleul dur al galeriei. "Decarul" e cel mai vechi fotbalist din lot, el ajungînd în Ghencea în vara lui 2009, cînd a venit de la FC Argeş.

Şampanie pentru RegheMeister
Cel care are cel mai mare merit pentru cîştigarea campionatului, Laurenţiu Reghecampf, a fost stropit cu şampanie de jucători, Rusescu şi Szukala fiind responsabili să-l ude bine pe tehnician.

Tabloul fericirii
Vlad Chiricheş a participat la sărbătoarea de aseară, deşi încă nu este recuperat după entorsa la genunchi. A fost însoţit de viitoarea lui soţie, Sabrina, căreia i-a oferit medalia de campion.

MM şi-a luat "porţia"
După ce timp de un sezon a fost cel...


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.