peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


smilei - Comics/Fantasy/Anime
teo.88.peperonity.net

Bancuri cu Bula

Bula la scoala Bula in clasa I, la lectia pentru invatarea literei"O". Invatatoarea intreaba: -"Copii, cine stie sa imi spuna o propozitie care incepe cu litera "O", invatata astazi? Nimeni nimic, numai Bula cu mana sus. Invatatoarea: -"Spune-ne, Bula" Bula: -"Oaia paste" Invatatoarea: -Bravo, Bula!" Acum ca Bula va dat un exemplu, va rog copii, sa-mi spuneti fiecare o propozitie care sa inceapa cu litera "O" Nimeni nimic,numai Bula cu mana sus. Invatatoarea: -" Bine, Bula, spune-ne tot tu. Bula: -"Oaia paste" Invatatoarea: -Bine, Bula, dar propozitia asta ne-ai mai spus-o o data!" Bula: -" Da, dar asta-i alta oaie"

Romania a intrat in nato si imediat bula este incorporat la o baza militara nato impreuna cu americanii.Aici vine un american la bula si se da mare: Hei you soldat Rumanien eu american sint profii aduce la mine o tona de otel si iti fac un portavion. Bula: Hei ba si eu profii aduce la mine nevasta si sora si fac echipajul......

Profesoara lea spus la copii sa se imbrace fiacare intr-un copac ca apoi urma sa-l prezinte. Urmatoarea zi ,Bula vine cu un dus in fund iar profesoara vazand-l l-a intrebat: -Auzi Bula da tu ce copac reprezinti? -Curcudus!

Bula era internat intrun spital de nebuni pt k se credea graunte.Peste patru ani veneau doctorii in ispectie -Bula c esti tu? -Graunte! -ba esti nebun mai stai patru ani aici... Shi tot asa pana s-a saturat tot spitalu de Bula.Intr-o zi directorul spitalului il ia la el in birou shi ii spune: -Ma Bula cand mai vin astia spunele shi tu ca esti Om. Zis si facut dupa patru ani iar vin aia in inspectie.. -Bula ce esti tu? -Om! Isi face Bula bagajele isi ia la revedere de la tot spitalul...Iese p usa dar dupa 5 secunde intra val-vartej In spital iar directorul il intreaba: -ce ai patzit mai Bula? -E o gaina la poarta.

. Invatatoarea ii intreaba pe copii: -ion taicatau ce masina are? (ion)Lamborghini, doamna! -Tony taicatau ce masina are? (Tony)Hammer,doamne! -Bula taicatau ce masina are? -(Bula)Bicicleta,doamne! -Bula dak maine la inspectie le zici asa te omor! A doua zi ii intreaba inspecorul: -Ion ce nasina ai? -Lamborghini, domnanule! -Tony tu ce masina ai? -Hummer,domnule! Intra bula transpirat pe usa,obosit si ii zice inspectorul: -Bula tu ce masina ai? -Bmw,domnule! -Atunci de ce ai intarziat? -I-a cazut lantul

În toiul nopţii, Bulă, cu vînătăi pe faţă şi cu două valize în mîini, sună la uşa casei lui taică-său. - Ce-i cu tine, Bulă, la ora asta şi în halul ăsta? - M-am certat cu nevastă-mea. - Şi a îndrăznit curva aia să dea în tine? Eu, în locul tău, o făceam bucăţi! Bula, rînjind: - Dar ce credeai că am în valize?

Bulă se însoară şi, după ceva timp, se întîlneşte cu vechii lui prieteni, care îl întreabă: - Băi Bulă, cum e nevastă-ta? - Cum să fie, este marfă, doar că este cam somnoroasă. De cîte ori ieşim pe stradă, cînd vede un bărbat bine, ea mereu spune: "Mamă, ce m-aş culca cu ăsta".

- Bulă, de ce plîngi? întreabă mama lui Bulă. - Pentru că vecinul nu se joacă decît cu tine!

Intr-o noapte vin hotii in casa la Bula. Tot cauta ei ce cauta si nu gasesc nimic.In acest timp se trezeste nevasta lu Bula si zice: -Bula! Bula! Bula, trezeste ca au venit hotii. -Taci femeie! Yo ma ascund de rusine ca nu avem nimica in casa si tu urli in gura mare.

Bula suparat ajunge acasa: - Tata am luat un 4 la matematica! Bang,
bang, ii da tata-sau doua palme. A doua zi iar: - Tata am luat un 4 la fizica! Bang 2 palme din nou. A treia zi: - Tata am luat un 10 la muzica! Bang inca doua palme. - Ba tata, dar am luat un 10. - Dupa ce ca nu inveti , iti mai arde si de cantat, nenorocituleThis page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.