peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


a o - Comics/Fantasy/Anime
terrente.peperonity.net

INVATA SA FACI VRAJI

aici inveti cum sa faci vraji

Cum sa faci vraji

Este ceva ce aţi dorit vreodată sau necesare ca Universul este lent pentru a oferi? Ai dorinta de a găsi un mai bun loc de muncă , găsiţi sufletul pereche pe care le sunt destinate să fie cu sau aveţi nevoie de dvs. de familie protejate din surse externe? Efectuarea unui vraja Wicca iti poate da bucată de faptul că este de dorit, precum şi aduce la fel de mult noroc pentru tine si familia ta. Într-o câţiva paşi, aceasta va fi de la vârful degetelor.


Instrucţiuni ,,,
,,,

(1)

Adunati de hârtie, un creion, trei lumânări, precum şi orice plante şi uleiuri necesare pentru vraja dvs. particular şi pentru a găsi o cameră liniştită, paşnică. Culoare alb este cea mai pură formă de lumânări. Cu toate acestea, orice lumânări care vă oferă relaxare va face bine (a se vedea resursele de mai jos pentru mai multe informaţii lumanare). Camera trebuie să fie libere de la copii, soţ / soţie, muzica sau televiziune.(2)Se dezbrăca, o dată ce sunt izolate de alte părţi ale casei. Acest pas nu este absolut necesar. Cu toate acestea, atunci când colectarea de energie din Univers unii oameni simt că hainele sunt restrictive. Vraja pe care îl creaţi poate lucra mai eficient în cazul în care acest pas este finalizat.


(3) Locul lumânări direct în faţa ta într-un triunghi. Lumina ei şi apoi atunci nap off orice exces de iluminat. Simţiţi energia de la lumânări. Se holbeze la ele; ceas iese fum din ele, apoi închideţi ochii

(4) Medita. Meditaţia este vitală pentru a face o vraja de succes. Daca nu ai meditat înainte, acest lucru poate necesita o practică. Cu ochii închişi, toate gândurile clar în minte. Vizibil imagine o lumină albă. Rulaţi acest prin corpul vostru. Aşa cum lumina incepe in capul tau utiliza mâinile pentru a trage departe de energia negativa. Începeţi din partea de sus a corpului şi pentru a muta încet, până la degetele de la picioare. Când lumina a consumat corpul tau, de meditatie va fi completă. Acest proces ar trebui să ia aproximativ 30 de minute.

(5)

Păstraţi lumânări aprinse. Acest lucru va fi suficienta lumina pentru a scrie vraja în mod eficient. Prima parte a vraja ar trebui să fie instrumentele de care aveţi nevoie pentru vraja specifice pe care le va arunca. Lumanari, ierburi, apa si uleiuriScrierea ortografică


(1)

Scrie vraja ta. Până acum ar trebui să aveţi o idee de ceea ce încearcă să realizeze. Este important să se înţeleagă ce tipuri de lumânări sau de plante aromatice pot ajuta în proiectarea o vraja pentru nevoile dumneavoastra. Alb poate fi folosit pentru purifyification sau pace. Negrul poate simboliza protecţia sau eliberarea de negativitate. Albastru este egal cu intelepciune si creativitate. Aţi putea dori să-şi noteze tipurile de ajutor care sunt disponibile înainte de a începe Pasul 1.

(2)Începeţi corpul vraja cu "Fac apel la Zeitele şi Zei ai Universului." Există zeităţi specifice care pot ajuta cu stilul de vraja pe care îl creaţi. Isis este zeiţa mamă, familie şi vindecare. Pan este Dumnezeu a energiei primare şi sexualitate. Resurse de mai jos pentru a vedea un link la un Ghid de zeităţi comune.


(3) Scrie corpul vraja. Acest lucru trebuie să fie precise, clare şi simple. Sensul cuvintelor care sunt scrise va explica exact ceea ce încearcă să realizeze. Fantezie sau fraze care nu gâfâie sunt inutile. În timp ce scris cuvintele, simt fluxul de energie de la tine în creion şi pe foaie de hârtie. Este esenţial să fie direct la ceea ce încearcă să transmită Univers.

(4) Sfârşitul vraja cu un cuvânt de mulţumire a Universului, zeii sau Zeitele că asistat la crearea vraja. Se poate citi ceva de genul, "Va multumesc si Zeitele Zei ai Universului pentru controlul dumneavoastră divin Binecuvântează-fi.." În cazul în care zeităţile specifice au fost convocaţi, le multumim pe nume.Sfaturi & Avertismente

O vraja care a fost creat pentru a face rău, de control sau de a menţine o altă persoană va avea consecinţe grave.


Vrăji poate lua timp pentru a lucra. Ai răbdare.Unele tipuri de vrăji poate necesita mai mult de un casting.

This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.