peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Guestbook


etik - Woman Asian
tjahparang.peperonity.net

curhat

[]______][

"sopo wongè ora kuciwo, cinidro marang janji, tanpo guno sumpah prasetyo, bumi langit nyekseni
manis_manis ngendikanmu, nanging ugo lamis atimu, ora ngiro tego sliramu, ninggal janji lan prasetyo
ora keno dak belani, opo maneh nggondéli, becik andum basuki, spoyo tumeko wanci, mung kario rahayu,
punkasane mung welingku, ing samangke ojo nganti, gawe cuwaning ati, gawe gelaning ati, tumrap liyo liyane "
""""""""""][""""-,-""""][""""""""""
update,
+djoko'2008


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.