peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


tortenet.peperonity.net

Diak lányok 2.

Diak lányok 2.
Azt hiszem hajnali fél öt körül zuhanhattam álomba. Mélyen aludtam, azonban valahol belül, idõként és sûrûbben rámtört a késztetés, hogy fel kellene kellenem valamiért. 11 óra múlt pár perccel mikor tudatalattimba behasított a hajnal emléke és úgy ültem föl mintha lõttek volna mellettem. Legelõször is kíváncsi voltam rá álmomban álmodtam-e, vagy az a három lány tényleg valóság. Popcorn, fehér könyv, bögre kancsó a helyén, az ágyak azonban üresek. Még kábán húzgáltam magamra gönceimet mikor arra is rá kellett ébredjek milyen piszkosul éhes vagyok. Kibotorkáltam a szobából, hogy fogat mossak és hallottam, hogy a bejárati utáni nagyobb helységbõl, amibõl a portás kis elkülönített része nyílik nõi hangok szûrödnek ki. Rövid fülelés után felismertem a három lány hangját, ahogy csevegtek valamirõl. Felért egy intravénás koffein / taurin keverékkel, ezerrel nyomultam a zuhanyzóba rendbetenni magam és reméltem, hogy nem a buszmenetrendet tárgyalják éppen. Zuhany alatt fogmosás / fésülködés, tíz perc és kész is voltam.

A lányok hála istennek még a hallban voltak mikor beléptem, de indulás elõtt voltak. Kaját venni mentek és én boldogan csatlakoztam hozzájuk. Mária és Éva végig feszült volt egy kicsit. Nagyon elkalandozó tekintettel néztek mindenre a világon, kivéve az ágyékom környékére vetett lopott pillantásaikat amik nagyon is mérlegelõnek hatottak. Jó esetben azon rágódtak mit fognak vele csinálni még a nap folyamán, gondoltam én. Erika nagyon fesztelen volt és oldotta a hangulatot, mint mindig. Szóval vettünk kaját, vissza a koleszba és reggeli. Megkentem nekik a kenyeret, meg nagyon rendes voltam, de nagyon hülyén néztem volna ki a fejembõl, ha a reggeli után azt mondják: ´Igen, köszönjük, ilyen viszonzásra gondoltunk, fantasztikus volt a mézes-vajas kenyér, istenveled, most menj.´ Tudtam, hogy ha valami történni fog, akkor az nem várat sokat magára és már ettõl a gondolattól a várakozáson kívül más is nõni kezdett bennem.

Persze megint Erika vágta át a gordiuszi csomót, mikor felemlegette, hogy én bizony ígértem valamit és szép szó ugye ha betartják úgy jó. Én komolyan bólogattam és helyeseltem, mire végül mindannyian nevetésben törtünk ki. Kellet ez a feszültségoldás nekem is. Erõt gyûjtve odaültem Éva és Mária közé. Mária bátrabbnak tûnt tegnap este és ezért mikor átkaroltam õket felé fordultam és nyakába csókoltam. Épp adtam egy két puszit, mikor éreztem, hogy egy kéz a farkamat simogatja a nadrágomon keresztül. Ránéztem Évára, õ volt. A szeme egy kis sértõdöttséget árult el, de résnyire kinyitott ajkai nagyon érzékiek voltak így csókkal jutalmaztam bátorságát. Ekkor döbbentem rá, hogy még nem is csókolóztam velük. Még mielõtt sértõdés lett volna a másik oldalt Máriához fordultam és õt is csókoltam. Csatlakozott az õ keze is Éváéhoz. Aztán Erikára néztem, szembe ült az ágyon és kedvteléssel nézte amit látott. Dobott egy csókot egy laza kézmozdulattal.

Tehát ebbõl õ kimarad gondoltam. Sebaj, nem kell telhetetlenek lenni és ismét Évát csókoltam. Közben Mária kiszabadította a farkam és mind egyre gyorsabban verték a farkam, váltogatva melyikük keze érjen hozzá. Aztán végül Évát kezdtem vetkõztetni. Póló és rövidnadrág volt rajta. Levettem a pólót. Fehér melltartót hordott, bár melle épp csak tenyérnyi volt. Miközben a melltartóval babráltam, õ feltérdelt az ágyon és már le is tolta a nadrágját a bugyijával együtt a térdéig. Sötét fanszõrzete volt, de nem túl dús és nagyon selymes. Egyik kezével a mellét simogatta, bimbója körül játszott ujjaival a másikat ágyékába fúrta. Én csak csókoltam a nyakát, arcát, vállát és simogattam szabad mellét. Közben éreztem, hogy Mária a szájába vette a farkam. Tanult a tegnapiakból, mert ritmusosabban és kicsit erõteljesebben szopott. Éva pedig csak izgatta magát, míg éreztem, hogy karcsú háta többször megrándul, majd szó szerint hanyatt dobta magát az ágyon egy hangos sóhajjal. Két ujja még mindig a puncijában volt.

Felemeltem Mária fejét és csókolódzni kezdtünk. Õ is magától elkezdte ledobálni a ruháit, hasonló szerelésben volt, mint Éva. Gondoltam ez így nem lesz jó, a végén még õ is kielégíti magát, pedig nagyon meg akartam ízlelni azt a puncit, amitõl tegnap úgy megállt bennem az ütõ. Abbahagytuk a csókolózást. Neki volt a legfehérebb bõre, szintén alig tenyérnyi mellekkel, de azért kicsit nagyobak voltak neki, mint Évának. Õ sem volt borotvált, de nagyon kevés szõrzete volt. Belesimítottam a puncijába és megcsókoltam a mellét. Már nagyon nedves volt és meglepõen könnyen csúszott be a mutatóujjam. Egész testében megfeszült és én egyre gyorsabban újaztam. Homorított és nyöszörgött, dobálta magát. Ránéztem Erikára, aki felhúzott lábakkal, terpeszben ült az ágyon szemben, felhajtotta rövid szoknyáját és bugyiján keresztül simogatta magát, láthatóan teljes beleéléssel. Talán észre se vette, hogy ránéztem. Aztán Mária fölemelte a csípõjét és az ujjam kint volt belõle. kipirulva, pihegve ült le mellém. Ágira néztem, aki Máriát nézte és ajkait nyalogatta.

Ekkor felállt Erika. Azt hittem most neki kedvezhetek, de õ nem hozzám jött, hanem Évához. Lehúzta róla a nadrágját és a bugyiját ami még mindig a térdénél volt és két kezénél fogva felhúzta térdelésbe. Megfogta a csípõjét és fölém irányítgatta, hogy ágyékunk összeérjen. Éva nekem háttal volt, láthattam a fenekét és karcsú hátát, a haját ahogy a vállára omlik, lábszára pedig a combomat érintette. Ahogy láttam, Erika fogta meg a farkam és írogatni kezdte vele Éva punciját. Éva sóhajtozni kezdett és lassú csípõkörzésbe kezdett. Éreztem hogy Erika végignyalja a farkam és kíváncsi lettem volna, vajon Évát is részesítette-e nyelve örömében de nem láttam. Megfogta Éva csípõjét és lefele nyomta. Farkam nekifeszült Éva puncijának, de éreztem, nincs teljesen a helyén. Kicsit igazítottam rajta és a makkom már el is tûnt Évában. Õ egy pillanatra megállt, majd kicsit mélyebbre ereszkedett. Ütemes lovagolásba kezdett rajtam, minden lökéssel egyre mélyebbre magába véve farkam. Mikor tövig benne voltam megállt egy kicsit, körözött egy párat a csípõjével és folytatta.

Nagyon finom volt és forró, éreztem, hogy nedve a golyóimon csorog. Hangosan nyögött, néha egy kicsit fel is sikoltott. Erika ekkor felállt és Marikához ment. Az õ kezét is ágyékát arcomhoz irányította. Nagyon szép puncija volt Máriának és én nem is bírtam sokáig, kényeztettem nyelvemmel, ahogy bírtam. Azt hiszem Erika közben mellettünk ült és magát simogatta. Éva egyre gyorsabb volt és csak azért nem mentem el, mert alig 6-7 órája élveztem legutóbb. Ági azonban ismét megfeszült, mélyen belémereszkedett, szinte karmolta a combom, majd leszállt rólam. Éreztem, hogy a szájába veszi a farkam, csókolgatja. Mária leszállt rólam és akkor láttam, hogy Erika kényeztet, nem Ági. Õ ismét pihegve, pirulva feküdt mellettünk. Ahogy Mária leszállt rólam Erika abbahagyta a szopást és Máriára mosolygott.

Õ szembefordult velem, és óvatosan közelített ágyékával a farkam felé. Erika megint segített és bátorította Máriát, hogy üljön bele a farkamba és most õ figyelt arra is, hogy minden pont a jó helyen legyen. Miután sikerült Máriának is tövig bevennie engem én is mozogni kezdtem csípõbõl. Nem volt olyan szoros, mint Éva, de kellemes bizsergést éreztem a gerincemben minden hullámra. Mária nem bírta sokáig, légzése akadozni kezdett majd rám omlott és csókolt mindenhol. Arcomon, vállamon, nyakamon. Õ a másik oldalamra feküdt. Én Erikára néztem. Õ még fel volt öltözve. Felállt az ágy elé. Levette a bugyiját, de úgy, hogy nem láttam semmit, magán hagyta amúgy nem túl hosszú szoknyáját. Vajszínû blúza és melltartója is rajta volt. Háttal térdelt õ is a farkam fölé. Alakja jól átsejlett a szoknya alatt és éreztem ahogy simogatja punciját a farkam végével, majd egyetlen határozott mozdulattal tövig ült bele. Gyorsan szeretkeztünk, mindkét kézzel a csípõjét markoltam. Mária és Éva minket néztek, talán még simogatták is magukat, nem tudom.

Aztán Erika felemelkedett és kivette a farkam magából. Hátranézett, mosolygott és fenekéhez húzta a farkam. Nehezen nyílt meg a feneke, de õ akaratos volt és addig nyomta a fenekét, míg becsússzantam. Két ...


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.