peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


tortenet.peperonity.net

Siettetett alkalom

Siettetett alkalom
Kata zavartan topogott középiskolai másodikos évnyitóján osztálytársai között. Mondhatni, már egy éve ilyen zavart. Barátnõi ugyanis egytõl egyig mind arról számolnak be neki, hogy hetente hányszor és hogyan, õ pedig még szûz. Volt ugyan már barátja, de addig még sosem jutottak, és ez nagyon zavarta Katát. Pedig egyáltalán nem lett volna baj, de Kata nem akart lemaradni barátnõi mögött, és megpróbálta siettetni a dolgot. Egyre gyakrabban masztizott otthon, a szobájában. Ha minden nyugodt volt, elterült az ágyon, és ujjaival izgatta apró punciját. Próbálta minden egyes részét feltérképezni, majd a lehetõ legtöbb ideig húzni az élvezést. Egy idõ után próbált olyan tárgyakat keresni, melyek hasonlítanak a fiúk farkára, és azzal izgatta magát. Egy-egy vékonyabb deós flakonnal kezdte, majd végre megtalálta az ideális megoldást. Vásárolt a boltban egy szafaládét, amit otthon a mikróban kicsit meglangyosított, hogy minél jobban hasonlítson a képzeletbeli farokra, majd egy óvszert húzott rá. Ez már nem volt olyan ´rideg´, mint a deó. Mire ujjaival már lucskosra izgatta magát, lassan kezdte betolni magának az ´eszközt´. Azért is tetszett neki, mert hüvelyével aprókat tudott szorítani rajta. Közben végig egy fiút képzelt maga fölé, és azon ábrándozott, vajon mikor jön el az elsõ. Nap nem múlt el nélküle, hogy ne foglalkozna a problémával. Az utcán járva, az iskolában, végig ezen járt az esze, és iszonyúan szégyellte magát, fõleg miután újabb és újabb történeteket hallott barátnõitõl. Ezeknek persze a fele sem lehetett igaz, de a szende Kata egyre jobban zavarba jött tõlük.

Végre eljött a lehetõség - gondolta Kata, mikor egyik osztálytársa házibulira invitálta. Mivel jó nagy emeletes házuk volt, Kata már jó elõre reménykedett. Most vagy soha - mondogatta magában. Eljött a nap, és a buli is, ami teljesen átlagos házibuli volt, sok vihogó lánykával, sörözõ fiúkkal, hangos zenével. Kata számára mégis mást jelentett: egész este kereste magának a megfelelõ egyént. Sajnos nem járt sok sikerrel, már szinte hajnalodott, és a buli is lanyhulni kezdett, hiszen az alkoholtól mindenki kidõlt, balra-jobbra hevertek a barátai a földön. Kata szomorúan lépett be az egyik emeleti szobába, mikor megpillantotta barátnõje öccsét, aki valószínûleg szintén az alkoholtól, kicsit véletlenszerûen ugyan, de még mozgott. Kata vérszemet kapott, leoltotta a kislámpát, és kulcsra zárta az ajtót. Igyekezett mindenre figyelni, nehogy elrontson valamit. Odaült az ágy szélére, és megnyugtatóan látta, hogy a srác nem ismeri fel, de máris felé kapálódzott. Kata kihasználta a helyzetet, és simogatni kezdte a srácot, majd teljesen ráfeküdt, és megcsókolta. A srác is vette a lapot, simogatta, ölelte a lányt, aki elkezdte lehúzni a srác ruháit. Egyre nedvesebb lett az izgalomtól, hogy mi fog most történni. Saját maga is levetkõzött, mire látta, hogy a fiúnak áll a farka. Ismét ráfeküdt, simogatta, közben a kezével a fiú farkát simította. Kata puncijából már ömlött a nedvesség, így a fiút lábai közé vette, és a táskájából elõszedett óvszert szép lassan rágöngyölítette a farkára. Az egyik kezével támaszkodott, a farok fölé guggolt, a másik kezével pedig belevezette a fiú farkát lucskos puncijába. Hihetetlen jó érzés öntötte el, hogy ez már nem csak egy ´eszköz´, hanem egy igazi farok, amire egyre jobban ráereszkedett. Hangosan nyögött közben, míg teljesen be nem fogadta a srác farkát. Ekkor fel-le kezdett mozogni rajta, minden szorítását egyre jobban élvezte. Percekig mozgott rajta, közben a fiú is elélvezett, majd hatalmas sikítással Kata is.

Percekig lihegett még, majd leszállt a srácról. Úgy hagyta, ahogyan leszállt róla, csak egy takarót húzott rá. Mosolygott egyet, hogy mit gondol majd a fiú, ha magához tér, majd felöltözött és kisomfordált a szobából. Odakinn még mindig változatlan volt a helyzet, így Kata cipõt húzott, és elindult hazafelé. Elégedetten mosolygott magában...This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.