peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


tortenet.peperonity.net

Dévédé

Dévédé
Az utolsó csöngetésnél idegesen hátraszólt valaki, hogy miért nem hagyod hát nyitva azt a rohadt ajtót, mi? A francért kell csukogatni állandóan. Az ajtócsengõ idegesítõ berregése folyamatosan fel-fel hangzott. Így van ez, amikor ennyi ember jön össze. Mi egykori kézilabdás lányok, még ma is tartjuk a kapcsolatot, ennyi év után is jó látni egymás búráját, jó tudni mi van a másikkal. Mindenki kisírhatja bánatát a másiknak. Félévente egy buli is összejön, bár ezerfelé elfoglalt mindenki. Van akinek a gyerekért kell menni ide-oda, mások a randijukkal vannak elfoglalva, és hát a meló se leányálom némelyikõnknek. Aztán egy-egy jó buli hosszúidõkre feledteti a hétköznapok nyûgeit. Ma épp DVD-zni jött össze a csapat, Maráékhoz. Mara a csapatkapitány volt egykor közöttünk. Most egy jó parti kapcsán jutott neki a jóból, ház, dvd, szuper kégli a város szélén, kocsi meg minden. Úgy hogy amikor a hapija külföldön dolgozik pár hétig, összerántja a csapatot. Ilyenkor elhozzuk az aktuális partnereket, férjjelölteket, mások meg épp a férjeket hagyják otthon és ´ismerõssel´ érkeznek. Mi nem firtatjuk ki kinek mije. Vannak persze, akik meg a hûséges pasitól egy másodpercre se tudnának megválni, és hozzák magukkal. Nekem sajna a jelöltem, utolsó éves az egyetemen Debrecenben, elég ritkán találkozunk a vizsgaidõszak miatt.

Hatalmas alapzaj, csevegés hegyek töltik be a szobát, mindenki õrülten mesél, ki errõl, ki arról. A fiúk beizzítják a cuccot, összevissza próbálgatják a hangokat, egymást túllicitálva adnak jótanácsokat, ki mit tegyen jobban, hogy így szóljon meg úgy. Mi csajok se vagyunk semmik, de néha amikor a srácok egymás kezébõl marják el a távirányítót, hát túl tesznek rajtunk. Aztán nagy nehezen elindul a film is, szuper hanggal. Mindenki fészkelõdik, helyezkedik, rendezõdik a csapat. A tévébõl persze alig látni valamit, mert valaki mindig odatéved, leül, feláll, tölt valamit, persze a tévé elõtt. Kiabálások, ki merre menjen. Aztán a film közepére elrázódik mindenki, majd a vége elõtt nemsokkal a villanyt is lekapcsolja valaki. Mire végre nekikészülnék épp vége a filmnek. Ismét világos lett. A fecsegések zaja egy szemvillanás alatt elindul, mintha vezényelné valaki. Aztán egy mindent elsöprõ hörgés, sikoltozásféle hallatszódik. Varázsütésre, amilyen hirtelen elindult a beszélgetés, ugyanolyan hírtelen abbamaradt. Mindenki a hang irányába figyelt. Egy lányt dugtak a képernyõn épp. Óriási röhögés a tréfacsinálók körében, a fiúk fertályán.

Aztán ment tovább film. Innen-onnan bekiabáltak, hogy jobb lenne, egy koncertfilm inkább, de egyre erõteljesebben szólták le, az ellenvéleményezõket. A filmen volt minden. Sok srác egy lány, két pasi egy lány felállás, már lassan egy órája ment már és lévén hogy már régen voltam pasival, eléggé lüktetett az agyam, meg más is. Közben elindultak a tréfás beledumálások sora. Aztán erõsebb jelenetet kértek páran, bár én ennél erõsebbet nem igazán tudtam elképzelni sem, mint legutóbb az a pár hapsi, amint dolgoznak felváltva nõn. Egypárszor átvillant a masztizás közben az agyamon, milyen is lehet egy ilyesmi jelenet élõben. De irtóztam attól, hogy más fütyijét akár csak meg is fogjam a valóságban, nem hogy... Lényeg az, hogy némi mocorgás árán filmválltás történt.

Egy nõ masztizott egy rakás hapi elõtt, azok meg szép lassan elõpecázták a szerszámjukat. A lány forgatta a szemeit, az látható volt rajta, hogy feldobja s sok pasi jelenléte. Késõbb páran ráélveztek a fõszereplõre, végefelé meg aztán mind. A lányon csurgott minden rendesen. Hát ilyet tényleg nem láttam még, az már igaz. Úgy dobogott a szívem, hogy féltem meghallja a mellettem félalvó Anita. Mázlimra elindultak megint a megjegyzés hegyek, fõleg a srácok szóltak be egy-egy poénnak szánt dumát. Ilyeneket hogy: a legjobb sampon, tuti tusfürdõ, arctej az érzékenybõrûeknek, fékezett habzású intelligens mosópor, meghogy az ilyen arctej megszépíti az arcbõrt, meg hasonlót. Aztán a végetájékán, a lány elkezdte túrni ujjával a sok rákerült vackot, elkente a mellén, majd olyan trutyis kézzel lenyúlt és folytatta a masztizást, nem cicózott, rendesen pörgött az ujja, rövidesen rázkódott, vergõdött egy sort, és kész elterült a földön. Kamera mutatta, mosolyát. Mindenütt fehér átlátszó folyadéknyomok, rajta, körülötte. Majd váltás, valami bárban pasasok dumálnak.

Én azt hittem kiugrik a szívem a helyérõl a végére. Lent tiszta egy csurom voltam. Kimentem a WC-re, mázlimra senki se volt elõttem. Letoltam a bugyim és lenyúltam a kisherceghez. Hát kész volt teljesen õ is. Szívem még most is majdnem kiugrott a helyérõl izgalmamban. Sokszor masztiztam már, de most valahogy minden más volt. Már eleve a csúcs közelébe kerültem az imént. Valaki a konyhába menet elment a WC elõtt, be akart nyitni, matatott az ajtón, mire kiszóltam, hogy foglalt. Ettõl aztán lejjebb mentem a ´kedvem´ görbéje, de pár mozdulattal helyreállt minden. Élveztem, hogy nem kell az ujjam nedvesítésével bajmolódni, bár kicsit zavart a környezet. Idegen helyen mégsem mindennap csinálja az ember. Aztán felötlött bennem, a lány teste, meg az elõtte álló pasik, amint a farkukat verik, meg ahogy kilövellnek és éreztem az agyamba a dübörgés erõsödik, feldugtam lassan az ujjaimat is és felváltva foglalkoztam a kisherceggel, meg a hüvelyemmel, bár elmondva hosszabb, mint csinálva, a lényeg, hogy kis idõ múlva elért az élvezésem görcsös összerándulási hulláma rendesen.

Volt már egyszer kétszer, hogy csöndbe kellett elmennem, ilyenkor az alkaromba harapok, ami persze hátrány, mert nem használhatom mind két kezem, de a diszkréció mindenekfelett. Lassan magam hoztértem, s megint verte valaki az ajtót, hogy siessek már, másnak is kell a WC. Jólesõ fáradtság lett rajtam úrrá, és mosolyogtam azon a szón, hogy ´másnak is kell...´
Kikászálódtam, majd a konyhába ásványvizet kutattam. Anita volt a türelmetlen. Csöndesen iszogattam magamban a konyhaablakon bámulva kifelé, az X kisváros esti fényeiben gyönyörködve. Bent hörgések és kéjes sikoltások a filmbõl. Folyamatosan mentek a benyögések, azóta is.

Aztán furcsa zihálást hallottam, máshonnan jött a zaj, mint a tévés szoba. Áh szóval Anitánál is kiment a biztosíték. Ezért sürgõs neki is a mellékhelyiség. Kíváncsivá lettem, mennyire kész a csaj. Körbenézve mindenki benn a szobában ücsörgött a sötétbe, hát disznó dolog, benéztem az alsó szellõzõn át. Anita ferdén szétvetett lábakkal a WC ülõkén ül, hátával a falnak dõlve, és mint a motolla jártatta az ujját a csiklója körül. Õ nem harapdálta a karját, hanem zihálva tátott szájjal élvezett el. Szemei forogtak, és látszott rajta, hogy lélekben nem itt van, hanem talán valahol, a sok farok között hempereg a pasik rengetegében, ficánkol és élvezi a tiltott gyümölcs képzeletbeli szabadságát. Egyébként profi Anita is, mert alig csinált zajt a sóhajtozások mellett. Gyorsan felegyenesedtem, mert gyanús hangokat hallottam a szoba felõl és féltem, hogy lebukom, meg Anita is kijöhet bármikor a WC-rõl. Körbenézve semmilyen aktuális búvóhelyet sem találtam, a konyhába meg hosszabban kellene elindulni, magyarázkodás nélkül. Egy hülye ötlettel beléptem a félig nyitott ajtajú kabátos szekrény belsejébe. Ha gáz van matatok, a kabátomba papírzsebkendõért.

Jól hallottam, valakik sutyorogva jönnek kifelé. Elmennek a bejárati ajtó felé, a hátam mögött. A félhomályba, amikor utánuk néztem, csak a fehérlõ színfoltú szoknyát láttam, meg egy világos reklámpólójú pasit. Sugdolództak, azt hiszem Edina jött fehérkés szoknyába, akkor meg ez Endre a nagy Õ, a másik. Mire átfutott az agyamon, hogy most egy pézsével elindulok a szoba felé, és kilépek a szekrényajtó takarásából, szóval átfutott az agyamon, de megdermedve láttam, hogy hirtelen a fehérszoknya leguggol, a pasi meg a sliccénél matat. Jézusom. Irtó ciki most bármit is mondva itt ricsajozgatni, meg egyáltalán. Anitának meg ki kell jönni úgy is budiból, és akkor majd elslisszanok a pillanatnyi zavarban.

Az ember tervez, a dolgok mégis másképp alakultak. Edináék felõl, cuppogást hallani. Sajna tök sötét arra feléjük, így jobbára csak sejtem mi történik. A srác mond most valamit, Edina felhúzza világos szoknyáját. Atya világ, Edina masztizik a srácnak ott guggoltában, a srác meg elõtte állva, csinálja magának. Hogy ilyenkor miért nem látni jobban. Szívem megint majd ...


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.