peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


tortenet.peperonity.net

Unokahugica

Unokahugica
Réges-rég, a 90-es évek elején történt ez a sztori. 17 éves voltam ekkor, igazi nagykamasz, kiéhezve a szexre. Csakhogy a természet rútul elbánt velem, mivel nem voltam túl jóképû. Sehogy nem jöttek össze próbálkozásaim az osztálybeli lányokkal, így aztán maradt a sóvárgás és a gyakori éjjeli ´hokimeccs´. Iszonyatosan vágytam már egy nõre, de sanszom nem volt rá, hogy szexközelbe jussak.

Egy nyári napon aztán beállított hozzánk az unokatestvérem. 14 éves, ámde korához képest egész fejlett csaj volt. A szüleim épp ekkor készültek nagybevásárlásra, így csak köszönni tudott nekik és jobb híján hozzám jött. Gyönyörû idõ volt, forró napsütés, ezért meginvitáltam egy közös kis napozásra. Bele is egyezett, mert volt nála fürdõruha (a nõvéremhez jött volna, hogy strandra hívja, de õ épp a pasijával elment nyaralni). Bementünk hát átöltözni a szobámba. A kinyitott szekrényem ajtaja mögött kezdett hozzá, míg nekem a másik irányba bambulva kellett volna átvedlenem. Ki tudja miért, megfordultam egy pillanatra, és pillanatok alatt kõvé meredtem: ott állt a csaj félmeztelenül. ´Fordulj el!!!´- ripakodott rám. Szívem szerint nem akartam, de végül engedelmeskedtem neki.

Mikor végzett, lementünk az udvarra, és a nyugágyakba feküdtünk. A látottak nem hagytak nyugodni, így aztán beszélgetni kezdtem vele, kissé ´célirányosan´: az erotika került szóba. Eleinte kicsit óvakodott a témától, de aztán sikerült feloldódnia. Kiderült, hogy éppen nincs pasija, de az utolsóval majdnem a szexig jutottak. Õ is kérdezgetni kezdett, mire pironkodva bevallottam, hogy még soha nem volt barátnõm. Ezzel a válasszal be is érte, én viszont folytatni akartam a számomra izgató beszélgetést. Hirtelen semmi nem jutott eszembe, mert nagyon zavarban voltam. Végignézegettem a lányt: alacsony volt, hosszú fekete hajjal, barna szemekkel, kissé telt alakkal. Egyszerû kétrészes fürdõruhát viselt, mégis bizsergetõ érzés volt ránézni. Ahogy tüzetesebben végigvizslattam, megakadt a szemem a hóna alatt: tisztára borostás volt. Tudni kell, hogy egész ifjú korom óta ezt figyeltem az osztálybeli csajokon; és azóta is ez a mániám (kissé aberrált dolog, de hát senki sem tökéletes, én meg végképp nem. :)) Nem volt még annyira divatban az epillálás, és csak néhány nagymenõ csaj csinálta az osztályból. Na de hogy az én unokahúgom is??? Összefutott a nyál a számban, és remegõ hangon kérdezni kezdtem.

Furán nézett rám, de válaszolgatott. Aztán rákérdeztem a legfontosabbra: odalent is borotválja-e? Erre elvörösödött (én is :) ), és hosszas gondolkodás után kibökte, hogy néha. Nem értettem, miért csinál ilyet egy 14 éves lány, de nem is akartam megérteni: iszonyatosan felizgatott. Kértem, hogy mutassa meg. Erre õ: ´Majd ha te is leveszed a gatyát!´ Azt hitte, nem merem. Erre lekaptam az úszónadrágom és elõpattant a sok csuklógyakorlatot megért merev dákóm. Meglepetésében felpattant és rám kiáltott: ´Fúj, tedd vissza!´ Engem már rég elkapott a hév, ezért figyelmeztettem: ´Az üzlet az üzlet!´ Elismerte az igazam, így kénytelen volt vetkõzni. Megkértem, hadd segítsek ebben, de elutasított. ´Hülye vagy, rokonok lennénk, nem?!?´- kiabálta. ´OK, akkor csináld!´- feleltem, de a gatyóm még mindig lent volt. Elõször a felsõt vette le: elõbukkantak szép fejlett nõies mellei. Aztán kipirulva lehúzta az alsót is, de ekkor elfordult egy kicsit. ´Na, légyszi fordulj vissza!´- mondtam, nem mintha a popsija látványa nem vonzott volna. Szép lassan meg is tette. Ekkor bukkant elõ szemem elõtt életemben elõször egy teljesen meztelen lány teste. Az ölébe bambultam és nem gyõztem csodálkozni: az egész szeméremdombját milliméteres borosták takarták. Ezelõtt is láttam már puncit, mivel sokat kukkoltam 12-13 évesen a nõvéremet fürdés közben, de õ más volt: dús, borotválatlan fekete prém borította lába közét. Akarva-akaratlan a farkamhoz nyúltam: egy csepp jelent meg a hegyén.

Az unokahugi is felizgulni látszott, de mielõtt közeledni akartam, rám szólt: ´Ugye nem akarod a saját unokatesódat...´ Hát nem, hiszen tényleg rokon! A vérfertõzés csúnya bûn, gondoltam, majd annyit kértem hadd simogassam. Belement a játékba, egy feltétellel: nem lesz szex. A simogatás jórészt a lába közének szólt, így hamar nedvesedni kezdett. Mikor már nagyon felizgult, leállított és maga kezdte saját kielégítését. Meghökkentõ volt, mert sokkal ártatlanabbnak éreztem korábban. Úgy gondoltam, most már nem fogom vissza magam és én is a gyönyör útjára léptem. Egymás mellett maszturbáltunk, de nem nyúltunk egymásoz. Az élvezés szinte egyszerre jött: elõbb õ nyögött fel kielégülten, majd kisvártatva az én fehérjém díszelgett a nyugágy alatt. Üdvözült mosollyal feküdtünk még egy darabig, majd egy alapos zuhany után (külön-külön) felöltöztünk, és kikísértem a kapuig. Búcsúzás gyanánt egy meglepõ dolgot tett: nyelves puszival köszönt el, majd pajkos mosollyal távozott. Én meg csak kint álltam a kapuban, néztem, amíg befordul a sarkon és a csók után fantáziám már az esetleges következõ látogatása körül forgott...This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.