peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


tortenet.peperonity.net

Az elsõ

Az elsõ
Vacsora után lassan mentem be a tábori szobába, átöltöztem az esti kiruccanáshoz. Egyszerû farmernadrág és egy nyugis kis felsõ, hisz mégis csak edzõtáborban voltunk, mutatni kellett bizonyos szinten jólneveltségünket. Attilával pár napja voltam együtt, de, amióta kavartunk az az örökkévalósággal ért fel. Mindig erre vágytam, hogy vele együtt, párban, ami most be is következett. Kopogtatnak, kinyitom az ajtót, Ott áll Attish a kedvenc felszerelésemben. A farmernadrágjában és a kockás ingjében teljesen megkívánom. Rávetemedek és egy csókot öntök a szájára melytõl megremegek. Apró nyelves puszikkal halmoz el aztán egy leheletnyi puszi az ajkamra, majd halkan fülembe súgja: ´Gyere menjünk´

Elindultunk a sörözõ felé, ahol a csapat volt található. Mindenki iszogatott, velünk egyetemben. Attila szokásos férfi udvariassággal hívott meg egy pohár sörre, és még õ elment csocsózni én lassan eliszogattam. Gyõzelemittas fejjel közeledett felé és halvány csókot öntött a nyakamra és mondta, menjünk egyet sétálni. Tiszafüred apró keskeny utcáin kéz a kézben megyünk végig. Nézzük a többi kocsmában, és szórakozóhelyben lévõ társainkat. Ahogy a Tisza partjára értünk, Attila lerángatott egy lenti kisebb fa stégre. Elõttünk a folyó halk csobogása hallatszott, a távolból meg a közeli diszkó zenéje. Kicsit elbambultam, a csillagok és a telihold szépségében, amikor éreztem partnerem erõs kezét a combomon és csókját a nyakamon.

Teljesen beleremegtem, ahogy játékos nyelvét végighúzta, érzékeny nyakamon. Lentrõl felfelé haladt, hol megállt a fülemnél és cimpámat kezdte apró harapásokkal izgatni. Majd arcomon végigcsúszván ajkát megint ajkamon érezhettem. Éreztem nyelvének minden apró érintését az ajkamon. Lassan kezdte levenni rólam a pulcsimat, lejjebb csúszott, és ahogy levette fentrõl lefelé a törzsem közepén haladt apró csókjaival. Levéve meglátta fekete melltartóm, melybõl már most látszott az izgalomtól merevedõ mellbimbóm. Attila félrehúzta az enyhe ruhadarabot és még a balt masszírozta a jobbat csókokkal árasztotta el. Bimbómat be, ki kapkodta és néha gyengéden megharapta. Teljesen átjárt a vágy, melyet még sose éreztem.

Lassan a keze hátam felé vándorolt, hogy kikapcsolja az almákat eltakaró leplet, és sikerrel járva egy perc múlva már teljesen meztelen felsõtestemet látta. Látszott, hogy tetszik neki a látvány. Felültünk és én lassan gyengéden kezdtem kigombolni az ingjét miközben megint nyakam és ajkaim kapták az apró csókokat. Ahogy ültem rajta éreztem merevedõ falloszát. Késztetést éreztem, hogy bekapjam, és megérezzem minden erét, ami végigmászik benne. Ahogy megszabadítottam ingjétõl most én kezdtem el vele játszani. Elõször végig a szegycsonton majd izmos, kockás hasán és végül megtorpantam a köldökénél. Ott kezdtem el apró puszikkal és nyelvem végével kényeztetni, miközben kezem alul matatott a farmer gombjával és cipzárjával bajlódva.

Mikor a nadrág már sikeresen lekerült Õ nyomta volna lejjebb a fejem, de éreztem, hogy még kicsit húznom kell. Végigmentem megint az alhasán, mikor éreztem az államnál a fanszõrzet édes szagát. Nem bírtam tovább. Lassan lejjebb jutottam, és a herékkel kezdtem el játszani. Végignyalogattam közben a kezem a már égig érõ fallosszal volt elfoglalva. Teljesen átéltem a helyzetem még a végén hosszan végignyaltam a zászlórúdnak tûnõ botocskát. Fentrõl lefelé még végül teljesen bekaptam. Nem ment be teljesen a számba, hisz nem voltam még olyan gyakorlott, de javítani akartam a technikámon. Attila felfogta a hajam, hogy lássa az arcom, miközben a számmal játszok büszkeségével. Elkezdtem teljesen ritmus nélkül szívogatni még végül éreztem, ahogy megremeg és kilövell.

Lassan nyeltem le az érzéki nedvet, és éreztem, ahogy lassan remegve nyugszik meg az állapot. Környékét tisztára nyalogattam, majd Atti felemelte a fejem és megszólalt: ´Most én jövök´ A nadrágomat, ami még mindig rajtam volt iszonyatos ügyességgel vette le rólam. Volt már gyakorlata nem úgy, mint nekem. Éreztem, ahogy a fekete tangám teljesen átázott. Mikor levette a nadrágom szintén fentrõl lefelé haladt. Elsõnek a vádlimon csusszant végig majd az erõteljesen libabõrös combomat kezdte el puszilgatni. Végig ment teljesen majd elért a tangámhoz és félrehúzta. elsõnek csak nagyszeméremajkaim kaptak a mézédes csókokból majd belülre is kaptam párat. Éreztem, hogy feszül minden izmom és teljesen megfeszültem. Csiklómat nyelvével izgatta, miközben ujjaival a belsõ tájékaimon játszott. Éreztem közel vagyok a csúcshoz, de felemeltem a fejét és megszólaltam: ´Azt akarom, hogy bennem legyél mikor elmegyek...´

Érzéki ügyességgel rántotta le rólam a bugyim majd csókokkal elhalmozva feljebb mászott. ´Biztos, hogy akarod?´ ´Igen´ és a válaszommal egyidejûleg éreztem az érzést, az érzést, amit csak fantáziáimban érezhettem. Ahogy egy kõkemény pénisz halad belém. Hirtelen felnyögtem, hisz kicsit fájt, de élveztem. Egyszerûen mosolyogni tudtam. Csípõmet feljebb emeltem ösztönszerûen még Attila teljesen belém hatolt. Kinyitottam a szemem és láttam az arcát. Boldogság ült rajta, és teljes élvezet. Hirtelen megcsókolt és a nedvemet éreztem a nyelvén. Azt az enyhe sós ízt és közben egyre csak mozogtunk. Kicsit kinyitottam a szemem és felnéztem. Most hallottam elsõnek megint hangokat. A Folyó csobogását, felettem a gyönyörû csillagos ég, és a Telihold. Éreztem ennél jobb hely nincs. Megtaláltam a Göncölszekeret, de nem tudtam rákoncentrálni. Csak arra, hogy itt van velem és lassan együtt jutunk el a csúcsra.

Hirtelen éreztem azt az érzést, amit eddig csak petting során érezhettem. Ahogy végigáramlik a testemen a melegség, a hidegség és a remegés. Attila is megfeszült és egy utolsó lökéssel elérte: Együtt mentünk el. Megremegtem és halkan nyögtem fel, de õ a szájával elcsitított. Lassan nyugodtam le és ahogy puncim össze-össze rándult Atti úgy húzta ki falloszát. Mellém feküdt, pár percig még simogattuk egymást. Megcsókolt: ´Csodálatos vagy´. Tudtam, hogy komolyan gondolja. Kis idõ múlva felálltunk, felöltözünk és elindultunk... vissza kellett érnünk. Rágyújtottunk egy cigire és éreztem, hogy nem bántam meg, hogy õ volt nekem az elsõ.This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.