peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


tortenet.peperonity.net

Szauna

Szauna
Rohanok, éppen késésben vagyok. Pedig utálok elkésni. Ma egyébként is rossz napom volt. A fõnököm ordibált, mert nem találtam valami iratot, a boltban a pénztáros nõ ideges volt, mert nem volt csak 10.000-esem és úgy nézett rám, mint aki meg akar ölni. Ráadásul otthon nem volt melegvíz. A jéghideg vízben kellett zuhanyoznom. És most még kések is.
Ahogy közeledek a megbeszélt helyhez, látom, hogy már ott van. Vadítóan néz ki. Fekete nadrág, fekete ing, aminek a legfölsõ gombja izgatóan szabadon hagyja a nyakát. Rajtafelejtem a szemem, de aztán sietek tovább. Lassan sétálgat. Ahogy meglát engem, mosolyog. Fura ez a mosoly, szinte delejes. Még soha nem láttam ilyennek az arcát. Éppen magyaráznám, hogy miért késtem, de „Csitt-et” int a kezével, és átkarol. Jólesik a közelsége. Érzem az illatát. Nem szokott átkarolni, de ez így most nagyon jó. Nem akarom, hogy elengedjen. Kell ez most nekem. Így megyünk be az ajtón, egyenesen a recepciósig.

Mondjuk, hogy mi vagyunk a 7-órás vendégek. A szauna már be van fûtve, minden elõ van készítve. Csupán az öltözõvel akad egy kis gondunk. Csak egy öltözõ van. Kicsit megijedek, hogy elõtte kell átöltöznöm. De látva zavaromat, felajánlja, hogy menjek elõbb én. Megkönnyebbülök. Lassan vetkõzök odabenn. Jó meleg van itt. A hideg zuhany után kezdek felmelegedni. Van egy tükör az egyik falon. Meztelenül megnézegetem benne magam. És akkor meglátom õt a tükörben. Nem zártam be rendesen az ajtót. Megdermedek, ahogy látom, hogy engem figyel. Nem kényelmetlen, és nem is zavar, csak fura. Nagyon fura. Nem tudom, mit is kellene csinálni. Valamiért elvetem azt az ötletet, hogy becsukjam az ajtót. Inkább lassan megfordulok. Kinyitom az ajtót, éppen csak annyira, hogy csak õ láthasson be. Látom a meglepettséget az arcán. De látom az elõbbi mosolyt is. A szemembe néz, gondolom azt szeretné tudni, hogy most mi legyen.
- Gyere be! Már úgyis láttál mindent…- mondom. És tényleg nincs már mit takarnom elõtte. Belép a fülkébe. Bezárom az ajtót, immár rendesen. Megállok az egyik fal mellett.
- Öltözhetsz- mosolygok, és közben nekidõlök a falnak. De nem számítottam rá, hogy ilyen hideg. Önkéntelenül is ellököm magam a faltól. De nagyon kicsi ez az öltözõ. Hozzáérek. Még minden rajta van, de érzem, hogy érez engem. Visszadõlök a falnak. Már nem olyan hideg. Õ pedig lassan elkezd vetkõzni. Kigombolja az inge második gombját, de aztán megáll a keze.
- Segítenél? - kérdi, és lassan megfordul.

Én még mindig meztelen vagyok, de nem zavar. Valahogy izgató ott állni elõtte csupaszon. Meglepett a kérdés, de nagyon szívesen segítek neki. Kezdem kigombolni a többi gombot. Érzem, ahogy a gyomrom mélyérõl elindul valami nagyon jó érzés. Sorra gombolom a gombokat. Õ nem mozdul. Mint akit megbabonáztam, csak áll. Végig kigomboltam az inget. Benyúlok alája, és lassan letolom a válláról. Most érek hozzá elõször a bõréhez. Lágyan rásimítom a kezem, és végigsimítva a karját a csuklójánál kigombolom a kézelõ gombjait is. Hallom, ahogy gyorsul a lélegzése. Az enyém sem különben. Az ing leesett a földre. Lehajolok érte. De közben a csupasz mellem hozzáér a kezéhez. Véletlen érintés, de nagyon tetszik. Aztán kezdem az övénél. Lassan kikapcsolom. De még mielõtt elkezdeném a nadrágját is kigombolni, megsimítom a hasát. Ismerkedek a bõrével. Nem ellenkezik. Érzem, ahogy megremeg egy kicsit a kezem alatt. Pedig lassan simogatom. Semmi hirtelen mozdulat. Egyikünk sem akarja elrontani ezt a pillanatot. Egyre melegebb van az öltözõben. El kezdem kigombolni a nadrágját. Lassan egymás után minden gombot. Minden egyes gomb, lépésrõl lépésre söpri el a szemérmességünket. Nincs rajta alsónadrág! Ez meglepett. Ki van gombolva az összes gomb, de még mindig rajta van. De már most látom, hogy a látványom megtette a hatását. Közelebb lépek, hogy a derekánál meg tudjam fogni a nadrágot. Közel kerülök hozzá. Körülbelül egy magasságban vagyok vele. Érzem, ahogy a mellem rásimul a mellkasára. Lassan elkezdem letolni a nadrágot. Arcom az arca elõtt van. Szinte a szájából veszem a levegõt. Szükségem is van rá, hiszen elakad a lélegzetem, amikor megérzem a combomon, hogy mit is szabadítottam ki börtönébõl. Lecsúszott a nadrágja is. Most már semmi nincs rajta se. Olyan csupasz, mint én vagyok. Ott állunk egymással szemben. Mindkettõnkben ott van valami furcsa borzongató érzés, mégsem mozdulunk. Pedig nagyon szeretném megcsókolni. Centikre vagyok a szájától. De csak a szemét nézem.

Megbabonázott a szeme. Égek a vágytól. Kell nekem ez a fiú. Valami, mint a mágnes vonz hozzá. Megcsókolom- határozom el, de…
- Lehet bemenni! –dörömbölnek be az ajtón. Ez megzavar. Hátrébblépek. Utánam nyúl, és magához húz. Megcsókol. Forog velem a világ. Édes a szája, és forró. Olyan forró, hogy szinte éget. Közben szorosan magához ölel. Érzem a bõrét, az illatát, a száját. És ez olyan kombináció, amitõl elvesztem a fejem. Érzem, hogy nagyon kívánom õt. Próbálom olyan szenvedéllyel visszacsókolni, ahogy õ csinálja, de nem tudom, mert elenged. Gyorsan magára csavarja a törölközõt, és odaadja nekem is az enyémet. Zavarban vagyok. Miért csinálja? Nem tetszett neki? Valamit rosszul csináltam? Nem értem. De csak belecsavarom magam a törölközõbe, és megyek utána. Átsietünk a kis folyosón, ami összeköti az öltözõt a szaunával. Ott hideg van. Ez épp arra elég, hogy kicsit észhez kapjak. Azt hiszem, kicsit szégyellem magam, amiatt ami az elõbb történt. Talán nem kellett volna, talán õ sem akarta.

Odaértünk a szaunához. Dupla ajtó van rajta. Belépünk az elsõ ajtón. Bemegyek a szaunába. Várom, hogy õ is kövessen. Becsukja maga mögött az ajtót, és látom, hogy eltolja a reteszt. Pedig ez egy négyszemélyes kabin. Lehet, hogy még más is be akart jönni. Bejön az üvegajtón belülre, és becsukja maga mögött. Állok, és figyelem, hogy mit csinál. De csak megáll az ajtó elõtt. Fogom az odakészített vizet, és rálocsolom a kövekre. Hirtelen hatalmas gõz lesz. Azt sem tudom, hogy hol van. De a gõzbõl egy kéz melegét érzem a hátamon. Még ebben a nagy melegben is melegebb az õ keze. Végigsimít a nyakamon. Ahol a törölközõ nem fedi. Aztán megint közelebb hajol. Pont mi az elõbb. De megtorpan a számtól pár milliméterre. De már nem tudok uralkodni magamon. Kell nekem! Hozzáérintem a számat. Nem húzódik el. Lassan kidugom a nyelvemet, és körbesimítom vele a száját. De azt hiszem, ez jobban izgat engem, mint õt. Aztán bedugom a nyelvem a szájába. Tapogatózok egy kicsit. Égek a szenvedély tüzében. Ráfonom a karjaimat. Hozzásimulok. De érzem, ahogy eltol magától Már azt hittem, hogy megint abba kell hagynom a csókot, de érzem, hogy a törölközõ enged a mellemen. Húzza le rólam. Majd az övét is leveszi. Ott hever mellettünk a földön a két törölközõ. Mi pedig teljesen meztelenül egymáshoz simulva csókolózunk. Érzem, hogy elhatalmasodik rajtam a vágy. Szeretnék vele szeretkezni. Õ pedig egyre csak csókol, õrjítõen, és észvesztõen.

Közben simogat a kezével. Mindenhol. Nem tudom, hogy csinálja, de egyszer a hátamon érzem a kezét, utána a fenekemen, aztán pedig a mellem oldalánál. Mintha száz keze lenne, és mind engem simogatna. Aztán kicsit lehajol, hogy megcsókolhassa a mellemet. Kicsit hátradõlök, úgy kínálom neki magamat. Látom, hogy neki is tetszik. Ahogy hátrahajolok, a csípõm még inkább hozzányomódik. Érzem a hatást. És ez még jobban felpörget engem is. Húzom be a fejtét a melleimhez. Nagyon jól csinálja. Minden egyes csók kínzó érzést hagy maga után. Még, még, még… nem tudok betelni vele. De felegyenesedik… És lassan hátradönt, de úgy, hogy már nem bírom tartani magam. De nem is kell. Ez volt a célja, lassan lefektet a törölközõkre…. Ott fekszik félig mellettem, félig rajtam. Nagyon-nagyon vágyom rá. Szeretném magamban érezni. De õ csak csókol, és simogat. Én pedig fészkelõdök a keze alatt. Aztán lejjebb kalandozik. Megsimogatja a combom belsõ oldalát. Megdermedek, minden figyelmemet a keze köti le. Simogat mindenhol… Egyre közelebb érve vágyam központjához….Közben elszakad a számtól, és szája visszavándorol a mellemhez… Nem tudok magamról, csak fekszem a földön, és élvezem, amit csinál. Aztán fel könyököl. Otthagyja a mellemet, a szája édes nyomaival, és nem törõdik azzal, hogy nekem ennyi nem elég. De most valami jobb jön. Elkezd lassan lefelé haladni a hasamon. Érzem a forró levegõt, végig a bõrömön.

Elér a szeméremdombomig. De ott megáll. Ránézek, de nem értem, hogy mit akar. Csak nézi az arcomat, és simogat. Látja, hogy nagyon élvezem. De aztán megint lehanyatlik a fejem, megint csak a kezére tudok koncentrálni. Egyre ...


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.