peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


tortenet.peperonity.net

Takarítónõ

Takarítónõ
Alig hogy betöltöttem a 16. életévemet történt meg velem ez az eset. Kollégista voltam Budapesten. Mint a legtöbb kamaszt engem is hajtottak a hormonok, és mivel még nem volt lánnyal „dolgom” rendszeresen maszturbáltam a kollégium férfivécéjében. Egy igen hideg márciusi nap volt, úgy látszott, hogy a tél nem adja könnyen meg magát, ezért még kabátban kellett elmennem a suliba, ahol egy érdekes eset történ meg velem. A napom szokásosan kezdõdött, lespanoltam a skacokkal az elsõ óra elõtt, majd kezdetét vette a tanítás. A matek óra volt a kedvencem, hiszen ezt az órát a suli legcsinosabb üdvöskéje tartotta. A matek tanárnõ felé minden fiú osztálytársam igen nagy érdeklõdést mutatott, hiszen hosszú szõke hajával, bájos mosolyával, valamint extra méretû tüdejével a pornóiparban sem halt volna éhen… Úgy az óra közepe felé járhatott, amikor elkezdtem fantáziálni arról, hogy milyen is lehet ruha nélkül a mi kis matek tanárunk.

Kisvártatva azt is elképzeltem, hogyan tudnám boldoggá tenni. Ekkor, mint derült égbõl a villámcsapás hallom, hogy búja ajkai a nevemet formázzák. Pechemre kihívott a táblához, hogy oldjam meg a következõ kétismeretlenes feladatot. Igen ám de, csak amikor reflexszerûen felpattantam, akkor érzékeltem, hogy az elmúlt percek fantáziálása nem hagyta hidegen altestemet! Nem volt mit tenni, nem volt visszaút felálltam ráadásul „négyzetesen” akkor már ki is kellett mennem a táblához. Persze az osztály fiú tanulói sem hagyták szó nélkül mini-metamorfózisom, és hangos bekiabálásokkal juttatták el a szõke Nõisten felé a legújabb információkat. Éreztem, hogy soha nem látott pír önti el arcomat, és hogy legszívesebben egy teljesen más bolygón lennék, nem pedig itt összezárva 18 rajtam röhögõ kamasszal, no meg persze sexi tanáramazonnal. Az a pár perc számomra gigászi órákká nõtte ki magát, de hát nem volt mit tenni, miután megoldottam a példát még mindig peckes férfiassággal visszahúztam a helyemre, s nem mertem a tanárnõ szemébe nézni.

Na ezt most jól megkaptam legalább egy izmos hónapig én leszek a fõ téma az osztályban. A tanításnak korán vége lett ezen a hideg napon, én pedig a történtektõl még mindig egy kicsit összezavarodva mentem vissza a koleszomba. Mivel még igen korán volt én értem vissza elsõnek a koleszba, ledobtam a tatyómat a szobámba az ágyam mellé, és magamban átértékeltem a történteket. Ahogy felidéztem a tanárnõm karcsú alakját ismét merevedésem támadt, de szerencsémre, most egyedül ért az erekció. Elképzeltem hogy négykézláb áll elõttem, én pedig nyögve döfködöm kéjbarlangját. Gondoltam jobb híján kimegyek a mellékhelységbe és „játszok egy kicsit a bohóccal”. Így is tettem. Mivel tudtam, hogy a többi kollégista csak több mint két óra múlva várható, teljesen átadtam magam a jobbom nyújtotta élvezetnek. Gondolatban megint elképzeltem, hogy a tanárnõm anyaszült meztelenül áll elõttem, és én azt teszek vele, amit akarok.

Már-már a csúcs felé közeledtem, amikor megtörtént velem a nap második szerencsétlensége: Letolt nadrággal állok a kollégium férfivécéjében, amikor rajtakap a kolesz fiatal takarítónõje. Hát igen vele tényleg nem számoltam. Arcomat újból elönti az ismerõs vörösség próbálom rejtegetni falloszom, de mihaszna. A lány meg csak áll és néz. Meglepõdést, zavart és kíváncsiságot olvasok le arcáról. Az egész nem lehetett több öt másodpercnél, persze én többnek éltem át. A takarítólány sarkon fordult, majd sietõs léptekkel távozott. Nem tudom, hogy miféle perverzió fogott el ebben a pillanatban, de gondoltam egyet, rendbe raktam magamat, és a lány után szaladtam. Tudni kell a mi kis takarítónkról, hogy most kezdett el itt dolgozni a koleszba januárban, és minden fiú elkapná õt, egy pásztorórára, hiszen a munkaruha alól ki-ki szokott villanni farmerruhás formás kis popsija, a mi legnagyobb örömünkre.

Cirka ötven méter múlva utolértem õt, majd így szóltam hozzá:
- Ugye nem mondod el senkinek, hogy mit láttál, tudod ez nekem nagyon kellemetlen. A legnagyobb meglepetésemre ekképpen felet:
- Nem mondom el egy feltétellel. –No és mi lenne az? Kérdeztem egyre nagyobb kíváncsisággal.
- Gyere velem, és megtudod. Mondta, majd megengedett felém egy kaján mosolyt, amibõl én azt a következtetést vontam le, hogy a mai napom nem lesz egyszerû. Fogta a kis partvisát, és elvitt engem a takarító helyiséghez, amihez csak neki volt kulcsa, Bementünk, majd belülrõl bezárta az ajtót. Vadabbnál vadabb gondolatok járták át agyamat, persze féltem is egy kicsit, vajon mi lesz ennek a vége. Amikor már végre meg akartam kérdezni, hogy mi az-az egy feltétel megszólalt:
- Nem mondalak el senkinek, ha befejezed azt elõttem, amit félbehagytál.

Hát mindenre gondoltam, csak erre nem. Megpróbáltam beadni neki, hogy szó nem lehet ilyesmirõl, de õ hajthatatlan volt. Azt mondta, hogy még sohasem látott fiút önkielégítés közben. Nem is fogsz mondtam magamban, persze paráztam attól, hogy beköp a nevelõtanároknál. Egy feltétellel teszem, ha te is simogatod magadat közben, ott, ahol neked a legjobb! Bekapta a horgot, legalábbis úgy gondoltam, amikor láttam, hogy kezdi kigombolgatni a kopott kis köpenyét, és engedni láttatja formás idomait. Nem könnyen indult be a dolog, hiszen még én sem csináltam ilyet, és elég hülyén éreztem magamat a szituban. Bezzeg ilyenkor meg nem akar megkövülni az, aminek meg kell! Ahogy teltek a percek szép lassan lekerült rólunk a ruha, és mind a ketten neki kezdtünk saját magunk izgatásába. Õ tõlem mintegy másfél méterre ált, és gyenge fényben is egybõl kiszúrtam igényesre fazonírozott puncusát.

A helyiség kicsi volt mégis távol volt tõlem a lány, hiszen minden vágyam az volt, hogy megérintsem õt, de féltem a reakciójától. Nem akartam, hogy túlságosan mohónak tartson: A kisujját nyújtotta, de nekem az egész karja kell. Az idõ sebesen rohant, mi pedig kezdtük átadni magunkat az élvezeteknek. Miközben punusát kívülrõl csikizte jobb mutatóujjával, bal kezével a mellbimbóit kezdte el morzsolgatni, melyek szemmel láthatólag beton kemények voltak. Tudtam, hogyha ilyen iramban folytatom a hokizást, akkor úgy járok, mint az egyszeri postás, aki idõ elõtt kézbesült. Ezért lassítottam a tempón és egyre csak gyönyörködtem a látványban. Eleinte csak halk egész mélyrõl jövõ zihálást hallatott, majd egyre erõsödõ kéjes sikolyokat is megengedett magának ez a kis bestia.

Nekem sem kellett több, egyszerûen sokkolt a látvány, ahogyan elõször csak egy, majd végül már két ujjával tömte be tátongó punciját, mindezt pornófilmre emlékeztetõ cuppogással kisérve. Hát igen, nem bírtam tovább, és egy utolsó megsemmisítõ húzással eljutottam az áhított orgazmusig, õ meg csak egyre gyorsított a tempóján, ami eddig sem volt valami lassú. Nem sokkal azután, hogy forró spermám a poros takarítószereken landolt, õ is elélvezett egy nem egyszerû sikoly keretében. Remegõ térdekkel, és lankadozó farokkal próbáltam arra kérni, hogy vegye el a szüzességemet, de õ csak kinevetett, és azt mondta, hogy nem lehet, mert neki van barátja, és õ nagyon szereti. - Szépen állunk. Mondtam neki egy kicsit bosszúsan. –Ezt mondhattad volna egy kicsit korábban.

Végül felöltöztünk, és elváltunk egymástól azzal a megállapodással, hogy az itt történtek, csak ránk tartoznak és senki másra. Ezután többször próbáltam õt megkörnyékezni, de mindig elutasított valami gyenge kifogással. Egy kicsit bántott a dolog, hogy ennyire levegõnek néz ezek után, de hát hálás lehetek a sorsnak ezért a nem mindennapi élményért. A suliban nem is voltam akkora téma, csak a tanárnõn vettem észre, hogy egy kicsit mintha máshogy néz rám azóta a „feláll”-ásom óta. A történethez tartozik, hogy ez a matek tanár még egy évig tanított, de soha többet nem hívott ki a táblához felelni. Azóta eltelt hat év, és a takarítólány férjhez ment ahhoz a barátjához, akivel akkor járt. Ez volt életem elsõ szexuális élménye, nem valami nagy szám, de higgyétek el nekem hatalmas lendületet, önbizalmat adott késõbbi felnõtté válásomhoz.This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.