peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


tortenet.peperonity.net

Hûvös reggel, forró este

Hûvös reggel, forró este
Összeütöttem egy sztorit, nem nagy durranás, de lesz ez még jobb is!

Évi barátságtalan, hûvös õszi reggelre ébredt pénteken, semmi kedve nem volt felkelni, pedig igyekeznie kellett, hosszú nap állt elõtte. Elõször az a sok unalmas óra az iskolában, de utána jön a mindennél jobban szeretett kosárlabda edzés. Kelletlenül készülõdött, közben újra és újra beugrott neki egy számára oly kedves arc. Imivel két éve voltak osztálytársak, eleinte nem voltak túl jóban, de aztán kezdtek összebarátkozni, ám ennél tovább eddig nem mentek. Nemrég vette észre Évi, hogy Imi kezd máshogy nézni rá, és az õ szíve is kissé gyorsabb ütemben vert, akárhányszor csak a fiú ránézett. Évi érezte, hamarosan történnie kell valaminek, de álmában sem gondolta volna, hogy ez a mai napon fog bekövetkezni.

Elég gyorsan teltek a suliban az órák, az utolsó elõtti lyukasóra volt, beteg lett a tanár, helyettesítés meg nem akadt. Évi a kosárcsapat tagjaival lelkesen beszélgetett a soron következõ meccsrõl, közben néha oda-odapillantott Imire, a fiú folyamatosan õt nézte. Egymásra mosolyogtak, tudták, érezték, a mai nap még tartogat meglepetéseket. Nehezen telt el a hét utolsó órája, az osztály lelkesen özönlött ki a terembõl, ki a suliból. Éviék jókedvûben indultak az öltözõ felé, a lány imádott kosarazni. Bementek a tornaterembe, amíg az edzõ megérkezett, elkezdték a bemelegítést. Kemény, de jó hangulatú edzés volt, Évit annyira magával ragadta, hogy csak a végén vette észre, Imi a szõnyegeknél üldögélt és õt figyelte. A lány zavarba jött, amikor tudatosult benne, a fiú végignézte az edzést. Kissé zavartan indult meg a kijárat felé, ahol a szõnyegek is voltak, Imi felpattant, mosolyogva mondta neki, nagyon tetszett a játéka. Évi picit elpirult, halkan megköszönte a srácnak a bókot. A fiú megkérdezte, nem túl fáradt-e, elmehetnének valahova. Évi boldogan egyezett bele, nagyon hamar el is készült.

Egy hangulatos kis helyre ültek be, ahol finom szendvicset is lehetett kapni, Évi farkas éhes volt, Imi jókedvûen nézte, ahogy falatozik. A lány nagyon fel volt dobva, nagyon jót beszélgettek a fiúval. Lassan aztán menni készültek, Imi megkérdezte, lenne-e kedve még elmenni hozzájuk, ott mégiscsak kettesben lehetnének. Évi picit elgondolkozott, majd mosolyogva mondott igent. Évi szülei vidéken tartózkodtak, így nem kellett azzal bajlódni, hogy Évi elmagyarázza, hol jár és kivel. Imi az édesanyjával élt, aki rajongásig szerette a fiát. Kedvesen üdvözölte majd elvonult, a fiatalok pedig kettesben maradtak. Évi látta a fiú szemében, ma este valami olyan fog történni, amelyre mindketten már hosszú ideje vágynak. Összeölelkezve felmentek az emeletre, ahol csak maguk voltak. Külön-külön lezuhanyoztak, majd betelepedtek Imi szobájába. Évi picit fázott, Imi bekapcsolta a radiátort, majd átölelve a lányt gyengéden ölelte magához. A lány érezte a fiú gyors szívverését, nagyon jó érzés volt a karjaiban lenni. Lassan aztán szétváltak, néztek egymásra, majd Imi lassan az ágyához vezette Évit. Leültek, ujjaik egyszerre találtak rá a másik arcára, elkezdték simogatni egymást. Majd a fiú lassan a lányhoz hajolt, gyengéden megcsókolta.

Évi elõször kissé bátortalanul csókolt vissza, majd egyre szenvedélyesebbé vált nyelveik tánca, csókolták, csókolták egymást. Elengedték egymást, Imi Évi szemébe nézett, látta rajta, õ is arra vágyik, mint amire õ. Átölelte a lány vállát, lassan lefektette az ágyra, mellé feküdt, elkezdte ruhán keresztül simogatni Évi formás testét. A lány sem tétlenkedett, õ is simogatta a fiút ahol érte. Közben ismét csókolózni kezdtek, Imi ráhemperedett, vágyakozva simultak egymáshoz. Elengedték egymást, Imi lemászott a lányról, lassan elkezdte feltolni Évi pólóját. A lány szó nélkül hagyta, nagyon vágyott már arra, hogy a srác végre elkényeztesse. Ahogy lekerült a póló, a fiú Évi testének simogatásába kezdett, eljárkált mindenfelé, majd megszabadította a lányt a melltartójától. Évinek nagyon szép mellei voltak, Imi nem sokáig bírt ellenállni nekik, ujjaival megérintette, majd simogatni kezdte elõször az egyiket, majd a másikat. A lány teste megfeszült, szenvedélyesen simogatta a srác vállát. Imi aztán kissé gyúrni kezdte a gyönyörû halmokat, morzsolgatta a bimbókat, Évibõl egy jólesõ nyögdécselés tört elõ. A fiú aztán nem bírta már, szájával vette birtokba az érzékeny melleket, óvatosan szívta, nyalta Évi domborulatait, amit a lány újabb nyögdécselésekkel vett tudomásul. Imi aztán végignyalogatta a lányt a többi csupasz részen, majd elkezdte leszedni róla a nadrágot.

Amint levette, máris távolította volna el a bugyit, ám Évi lefogta a kezét. Szenvedélyesen megcsókolta, egy picit félbeszakítva a srác szájának felfedezését leszedte róla a pólóját, majd ismét rátaláltak egymás szájára, közben lassan simogatni kezdte a srác melleit, végig - végigsimogatta, óvatosan karmolgatta Imi felsõtestét. A fiú mélyeket sóhajtott, érezte, hímvesszõje már nagyon szeretne kiszabadulni a fogságából. Évi végigcsókolta Imi valamennyi meztelen pontját, a hasánál járt, amikor picit elengedte, felemelkedtek, a lány az ágy szélére ült, Imi elé állt, Évi pedig elkezdte a srácot kigombolni. Imi nehezen lélegzett, mély sóhajok hagyták el a száját, a lány pillanatok alatt hámozta ki a nadrágból és a boxerbõl egyaránt. Elõször kezébe fogta a szépen megtermett kígyót, jól megnézte magának, majd lassan húzogatni kezdte rajta a bõrt. Imi felsóhajtott, nagyon élvezte, ahogy Évi finoman foglalkozik a hímtagjával. Egyszer csak Évi fogta magát, mint aki ki van rá éhezve, egy szempillantás alatt elnyelte Imi férfiasságát. A srác egy pillanatra lélegezni is elfelejtett, nem számított még erre.

Nem fogta vissza magát, nagyokat nyögött, leírhatatlan érzés volt, ahogy ágaskodó hímtagja meg - megmártózott Évi forró szájában. A lány csak nyalta-falta a szerszámot, nagyon fel volt már izgulva, érezte, bugyija teljesen átnedvesedett. Imit megérintette annak a jól ismert érzésnek az elsõ szele, tudta, nem sok kell hozzá, és beleélvez Évi szájába. A lány gyorsabb tempóra kapcsolt, a fiúval forgott a világ, majd hatalmas rángások közepette, hangos nyögésekkel pumpálta tele Évi száját forró magjával. Évi nyelte, nyelte a nedüt, majd szépen lenyalogatta a szerszámot, hogy teljesen tiszta legyen. Imi még mindig nehezen vette a levegõt, Évire nézett, látta rajta, most már õ is szeretné megkapni, amit érdemel. Imi pedig nem sokat váratta. Évi hanyatt dõlt az ágyon, a fiú végigcsókolta a lány lábait, ahogy felért a combja tövéhez, teljesen elbódította a lányból áradó vágy illata. Bár még csak most volt túl az elsõ orgazmuson, érezte, nemsokára újra harcképessé válik. Lehúzta Évirõl a bugyit, a lány már tárta is szét a lábait, felkínálva magát a fiúnak. Fazonra borotvált puncija volt, ennek Imi nagyon megörült.

Elõször körbe-körbe simogatta tenyerével a nagyajkakat, érezte, Évi teljesen felizgult, illatos nedüje lassan csordogált lefelé a combján. Imi most már beljebb merészkedett, nem is kellett sokat foglalatoskodnia a kisajkakkal, szinte maguktól nyíltak szét a simogatás hatására és engedték láttatni a teljesen nedves barlangocska bejáratát, Évi lassan meg-meg emelte a csípõjét, nagyokat sóhajtozott. Imi ujjai vándorlása kéjes nyögéseket váltott ki a lányból, a fiú érezte, férfiassága ismét éledezni kezd, de megpróbált most csak a lányra figyelni. Ráhajolt, nyelvével folytatta tovább a kényes részek izgatását, Évi apró sikkantásokkal jelezte, mennyire élvezi, ahogy Imi a nyelvét rezegtetve izgatta a csiklóját, majd nyalta oda-vissza a gát és a csikló között. A lány teste teljesen megfeszült, nyomta, nyomta magához a fiú fejét, aki egyre fokozta a tempót, közben egy, majd két ujját a hüvelybe csúsztatva ujjazni kezdte a lányt. Évi most már vonaglott, nyögött, egyre erõsebben szorította Imi fejét az ágyékához, szinte húzta rá magát a szorgos ujjakra. Egyszer csak a lány egy hatalmasat sikoltott, a fiú ujjait össze-össze szorította Évi forró hüvelye ahogy elérte az orgazmust. Imi szájával elengedte a lányt, közben még lassan ujjazta. Majd kihúzta az ujjait, felmászott a lányhoz, a lány szemét lehunyva, csendesen pihegett.This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.