peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


tortenet.peperonity.net

Búcsúéjszaka

Búcsúéjszaka
Pár éve történt velem a következõ történet. Elsõ szerelmem Milán volt. Óriási szerelem volt a miénk. Imádtuk egymást, tesitleg-lelkileg összetartoztunk. Isteni volt együtt a szex, és nem csak hatalmas pénisze miatt. Sajnos, egy idõ után bizalmatlanok kezdtünk lenni. De Milánnal nem tartott örökké.

Éppen szakítottunk szerelmemmel, Milánnal, és ezt nem akartuk ünneplés nélkül hagyni.

Náluk találkoztunk, ahol az egyik haverjával, Zolival várt. Nagyon meglepõdtem, mert azt hittem, hogy meghitten fogunk beszélgetni. Zoli kedves fiú volt, õt is régóta ismertem, sõt volt már vele szexuális kapcsolatom is abban az idõben, amikor éppen külön voltunk Milánnal. Szóval nagyon jól ismertem õt is.

Felnyitottunk egy üveg bort, és betettünk valamilyen zenét. A konyhaszekrénynél összeütközött a fejem Zolival, amikor be akartam csukni az ajtaját. Meg akartam puszilni, hogy ne fájjon neki, de õ ehelyett megcsókolt. Mélyen a szemembe nézett, és én nem mutattam semmilyen ellenállást. Rosszalkodni akartam. Emlékeztem rá, hogy milyen szenvedélyes volt, s ettõl végigfutott bennem az ismerõs remegés. Most én csókoltam meg. Mélyen betoltam a nyelvemet a szájába, és forgattam, ahogy azt szenvedélyem diktálta. Kezem sem maradt rest. Kigomboltam ingét, és végighúztam ujjaimat a hátán. Finoman megcsikartam bõrét, mire õ felnyögött. Ekkor toppant be Milán a konyhába. Nem számítottunk rá, de én egybõl tudtam, hogy nem menekül õ sem.

Megfogtam Milán és Zoli kezét, és bevezettem õket a hálószobai franciaágyra. Most Milánnal kellett foglalkoznom. Lefektettem az ágyra, és fölé álltam. Lassan levettem a blúzomat, amitõl láthatóvá vált duzzadó mellem. A szoknyát az ágy végén lévõ Zoli húzta le rólam, miközben én lábammal masszíroztam Milánt. Milán nylalakodott a lábamnál. Szopogatta lábujjaimat a harisnyán keresztül, és már õrülten fel volt izgulva a látványtól.

A fekete combfix és harisnyatartó, a falatnyi tanga és hullámzó melleim mindig meggyõzõen hatottak minden férfira. Sötét, hosszú hajamat hátravetettem, amit Zoli abban a pillanatban megfogott, ujjait beletúrta, és megpróbált Milántól elragadni. Én azonban nem hagytam magam. Egyre jobban akartam Milánt. Teljesen benedvesedtem a szituációtól.

Ezt Zoli is észrevette, mert ahogy Milánra akartam zuhanni, õ térdre döntött, és tenyerét fenekembe vájta. Ettõl Milán combjai közé zuhantam. Õ felült és vad csókolózásba kezdtünk. Zoli egyre beljebb haladt fenekemen. Csapdosta, paskolta fenekemet. Harapdálta bõrõmet. Majdnem megõrültem, olyan jól esett. Teljesen beleborzongtam, ezért vadabbul simogattam Milánt. Ekkor Zoli letépte rólam a tangát. Meglepõdtem, majd rögtön hevesen lüktetni kezdtem alul. Vágytam az érintésére. Tudtam, hogy imád nyalni, és nem is panaszkodtam soha. Minden elõzmény nélkül belém mélyesztette nyelvét. Hevesen kezdett dolgozni, majd ujjait is belémmártotta. Nem bírtam magammal. Hátamra fordultam, és éreztem, hogy Milán mennyire kemény. Láthatta, ahogyan valaki más nyal, amit eddig soha nem tapasztalt. Nagyon felizgathatta a látvány. Milán a melleimet vette kezelésbe. Levette melltartómat, és beletemetkezett nagy melleimbe. Szívta, szopta és gyúrta õket. Ekkor már Zoli nem bírt magával. Észrevettem, és kigomboltam nadrágját.

Fenekemet Milán felé toltam, hogy jobban hozzámférjen. Zoli égnek meredõ farkát kicsomagoltam, és elkezdtem szopni. Elõször csak a makk peremét nyalogattam, majd az egész rudat végignyltam, aztán mélyen a számba vettem. Erõsen szívtam, közben a kezemmel is munkálkodva, és éreztem, hogy hamarosan el fog menni. Amikor úgy éreztem, eljött az orgazmusa, erõsebben mozgattam fejemet föl-le a dorongján, és végezetül ondója minden cseppjét lenyeltem. Ezt mindig szerettem, mert finom, édeskés ízû volt. Milán ezalatt végig nyalt.

Most õ volt soron. Nagyon tetszett nekki, hogy így rosszalkodtam. Mondta is: -Nem is tudtam, hogy ilyen roszz lány vagy. Te kis mocskos! Majd én megmutatom, hogy mit kapsz, mert hagytál unatkozni!-erre beledöfte óriási farkát lüktetõ vaginámba. Hihetelen érzés volt! Vadul rázkódtunk egymáson. A hajamat túrta, szétfeszítette fenekemet, és paskolta tenyerével. Én mindenhol csókolgattam, harapdáltam.

Egyre gyorsabban mozogtunk, és tudtam, hogy hamarosan el fogunk menni. Ekkor betoppant Zoli. Gyorsan elémtérdelt és nyalogatni kezdett. Pár pillanat múlva már nem tudtam hol vagyok, s mi történik velem, mert csak az orgazmus elsõ hullámát éreztem, ami egyre erõsödött. A finom nyelve csiklóm körül fantasztikus érzés volt, miközben Milán farkát is éreztem.

Zoli nyelvcsapásai, Milán óriási, hihetelenül kemény farka, és az ujjai a fenekem körül már majdnem meghozták az orgazmust, amikor Zoli hátulról belémcsúsztatta farkát. -Gyönyörû látvány vagy és istenien feszes a segged-nyöszörögte a fülembe. Milán már nem bírta tovább, amit megéreztek vaginális izmaim, és egyre gyorsabban húzódtak össze. Hangosan kiabáltam az orgazmus miatt, ami percekig tartott. Egész testemen végigrázkódott a vágy hulláma, majd egy óriási kiáltásban csúcsosodott ki. Addigra Zoli és Milán is elélvezett. Õk is hasonló hagok között. Mikor vége lett közös gyönyörünknek, mély álomba zuhantunk, és reggel mosolyogva ébredtünk fel.

Fantasztikus volt ez az élmény. Sajnos azóta nem találkoztunk, de valahányszor maszturbálok, eszembe jut ez az este. Különleges, furcsa este volt, de azt hiszem, megérte. Szerintetek?This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.