peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


tortenet.peperonity.net

Éjszakai kaland

Éjszakai kaland
A következõ történet egy csendes, nagyon meleg nyári éjszakához kapcsolódik. A hosszú fárasztó nap után a feleségem és a szomszédnõnk társaságában a kertben kialakított, náddal körbekerített teraszon pihentük ki a nap fáradalmait. Nagyon kellemes érzés volt az átizzadt nap után a ruháinktól megszabadulni, az üdítõ tusolás után pedig a szabad ég alatt gondtalanul lazítva, fesztelenül beszélgetni.
A lányokon csak egy vékony lenge nyári ruha volt, rajtam pedig egy rövidnadrág, de így is nagyon melegünk volt. Megbeszéltük a napi eseményeket közben pedig kellemes hõmérsékletû bort iszogattunk. A levegõ nem mozdult, a szép tiszta csillagos égbolt alatt minden csendes volt, csak a tücskök ciripelése hallatszott.
Egy idõ után az éjszaka varázsa vagy talán a bor hatására természetesen szóba került a szex.

A beszélgetés során Mesi elmesélte, hogy a barátaival az elõzõ éjszaka egy kellemes vacsorával egybekötött mulatozás után a „közös tópartunkon” kötöttek ki és egy jót nudiztak.
- Ami persze kiegészült egy kis hancúrozással is - vetettem közbe.
Õ ezen csak sokat sejtetõen mosolygott. Majd részletesen elmesélte az egész történetet, hatásosan kiemelve, hogy az egyik barátnõjével közösen hány orgazmust éltek át. A történet hatására a feleségem is elmesélte a nemrég megesett kis hétvégi kalandunkat egy közeli barátnõjével. Amíg mesélt érzõdött rajta, hogy most sem lenne ellenére egy kis közös hancúrozás.
A hétvégi emlékek felelevenítésének hatására a farkam egyre jobban kezdett kidudorodni a nadrágomban. A barátnõnk mivel közvetlenül mellettem ült, így az õ figyelmét sem kerülte el a nadrágomban beállt némi alakváltozás. Kigomboltam a nadrágomat, erre õ átnyúlt és a kezével ügyesen kiszabadította a farkamat.
Andrea azonban ezt az asztal takarása miatt nem látta, így csak mesélte tovább teljesen átélve, hogy a barátnõje nyelvétõl micsoda örömöket élt át, pedig eddig ilyen kalandban eddig még soha sem volt része.

Mesi egyik kezével eközben már a farkamat erõsen kezelésbe vette, a másikkal pedig a kis punciját kezdte simogatni, majd megjegyezte:
- Pedig nagyon izgató tud lenni, amikor egy másik lány punciját nyalod és közben egy jó kémény farok dolgozik a tiédben.
Andrea ekkor vette észre, hogy mi már egymással vagyunk elfoglalva.
- Hát ti meg mit csináltok ott az asztal alatt? - kérdezte tettetett szigorral az arcán. Majd odajött hozzánk és a szigort eltüntetve az arcáról legnagyobb örömömre a legtermészetesebb módon érdeklõdve nézni kezdte, ahogy a Mesi keze már ütemesen le fel járt a farkamon.
Egyre közelebb hajolt a farkamhoz és abban a pillanatban már tudtam, hogy amiben eddig csak a legmerészebb álmaimban volt részem, most valóra válik.

Mesi a szájába tette a farkam, õ pedig szép lassan gyakorlottan harapdálni, szopni kezdte, majd egy kis ügyködés után felkínálta neki is.
- Gyere, próbáld ki te is! Izgalmasabb így mint kézzel dolgozni rajta - mondta egy kis hamiskás mosoly kíséretében.
Ezután már felváltva folytatták, majd két oldalról izgató pici nyelveikkel a makkomat vették kezelésbe.
Egyszer csak amikor Mesi teljesen belemerülve szopta a farkamat, Andrea egy huncut mosollyal az arcán váratlanul megkérdezte tõle:
- Ugye nem elõször van a szádban a farka?
Mesi szájában a farkammal felnézett és a meglepett tekintetében benne volt a válasz. Andrea ezen egy jót nevetett, majd Mesitõl átvéve újra bekapta és még vadabbul szopni kezdte.

Egy idõ után felvetettem, hogy ha már így belelendültünk folytassuk inkább a napozómatracokon. A lányoknak tetszett az ötlet, gyorsan ledobták a ruháikat. Egyiken sem volt bugyi, így a szép barna testük szinte teljesen beleolvadt az éjszakába. Andrea azonnal hanyattfeküdt és mi egyszerre vettük kezelésbe a testét.
Mesi odahajolt a mellére és elkezdte a mellbimbókat kéjesen nyalogatni, majd a hasára tért át szép lassan folytatva le teljesen a puncijáig.
Andrea a könyökeire támaszkodva vággyal teli tekintettel figyelte ügyködését, majd elkapta a farkamat, újra az érzéki ajaki közé vett és alaposan rákapcsolva ismét szopni kezdte.
El sem akartam hinni, hogy mindez velünk történik. Mesi teljesen belelendülve nyalta az Andrea punciját, én pedig a farkammal a feleségem szájában gyönyörködhettem bennük. Szívta, harapta idõnként tövig elnyelte a farkamat, majd megkért, hogy egy rövid idõre dugjam a Mesi puncijába, mert szeretné érezni újra azokat a „fantasztikus ízeket” amit az elõzõ kis kalandunk során már megtapasztalt.

Mögé térdeltem, a farkamat a már jól ismert mókuskájához illesztettem és õ szép lassan elõre-hátra mozogva rátolta magát. A puncija már teljesen a be volt indulva bõségesen ontva nedveit. A farkamat egy idõre kihúztam, hogy a nyelvemmel is megízlelhessem a gyönyör nektárjait.
A fenekéhez hajoltam, majd miután alaposan körbenyaltam a punciját, nyelvemmel jó mélyen belehatoltam. Ezeket az ízeket az ember nem tudja eleget élvezni, pláne úgy, hogy a partnernõm eközben a feleségem puncijával szintén ugyan ezt teszi.
A vágytól ûzve újra visszadugtam a farkamat a forró kis katlanjába, és alaposan megdolgoztam hátulról. Ezután Andrea kérésének eleget téve visszatértem hozzá. Elõször körbenyalogatta a korábbi ügyködésem következtében rendkívül sikamlós vált farkamat, majd gyakorlott mozdulatokkal elnyelve szopni kezdte.
- Mennyei íze van ennek a ´kéjbarlangodban járt finomságnak´ , - jegyezte meg egy kis szünetet tartva, majd hozzátette - de gyere már közelebb, had élvezzem egy kicsit „élõben” is.

A visszautasíthatatlan kérésnek eleget téve Mesi hanyatt fekve, lábait teljesen széttárva fogadta be Andrea nyelvét, õrült tempóban nyalta ahol érte, a fenekét közben kéjesen kidomborítva. Mögé helyezkedtem, és elõször elkezdtem a fenekét harapdálni, majd a nyelvemmel folytattam. A punciját alaposan kinyaltam közben a fanyar ízû kis fenekébe is belekóstoltam. A teste szinte szikrázott úgy élvezte a szexet, közben a nyelvével a partnerünk puncijában õrjítõ dolgokat mûvelve.
Mesi eközben már „nagyokat sóhajtva” élvezett, de õ nem hagyta pihenni újra és újra a ´csúcsra juttatta´.
Andreát továbbra is hátulról kényeztettem felváltva a nyelvemmel és a farkammal, egyre gyorsabb tempóban még Õ is a gyönyör kapujába ért.
Arcát barátnõnk ölébe rejtve adta át magát az élvezetnek, majd Õ is lefeküdt mellé. Egymás testét simogatták apró csókokat hintve csodálatos ágaskodó mellbimbóikra, és mind ezt az udvaron a szép csillagos ég alatt.
Rövid ideig elõttük térdepelve, csak gyönyörködtem a két szép nõ összefonódó testében és visszagondoltam arra az idõszakra, amikor csak álmodoztam arról, hogy hármasban szeretkezünk. Akkoriban Andreának elmesélve az álmomat azonban határozott elutasításban volt részem és lám most mégis megtörtént a csoda. Itt fekszenek elõttem, kéjesen csókolóznak én meg égnek álló farokkal gyönyörködöm bennük. Majd mind a ketten egyszerre felemelkedtek és a hátra döntöttek.
- Most te következel. - mondták és Mesi azonnal a szájába vette a „legjobb barátját”, majd szép lassan szopni kezdte, Andrea pedig a lábai közé vette az arcomat és ráereszkedve körözni kezdett rajta.

Egy idõ után helyet cseréltek, majd Andrea miután alaposan „kifényesítette” a farkam, fölém helyezkedve a kis puncijához vezette és szép lassan rácsúszott. Ezután kedvenc pózát fölvéve, félig guggoló helyzetben csúszkált le-fel a farkamon, én pedig ezzel egy idõben Mesi finom kis punciját nyaltam.
A két nõ nyújtotta örömök következtében hamarosan elélveztem, a feleségemmel egyszerre, majd õ lecsúszott rólam és kielégülve dõlt el mellettem.
A barátnõnk azonnal a szájába vette a farkam és szép lassan, érzékien szopogatva a még kicsorduló maradék cseppeket is eltüntette. Majd Andi következett. Az ölébe fúrta az arcát és az összekeveredett kéjnedveinktõl csatakos kis punciját is alaposan kinyalta.
Mesi mesteri játékát nézve a farkam rövidesen újra kezdte visszanyerni elõzõ formáját, mögé helyezkedtem és a farkamat azonnal az imádott kis puncijába dugtam. Az átélt orgazmusok következtében a puncija nagyon kellemesen sikamlós és szinte forró volt belül, élvezet volt belehatolni.

Ezután szétváltunk én felültem az egyik kerti székre, majd Mesi háttal nekem beleült a farkamba ...


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.