peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


tortenet.peperonity.net

Kaland a strandon

Kaland a strandon
Ez még tavaly nyáron történt velem, így nem biztos, hogy olyan élvezetes lesz számotokra mint nekem volt.
Elég meleg volt aznap, hogy rászedjem a barátnõmet menjünk el a strandra. Õ beleegyezett.
Rajtam csak egy rövidnadrág volt, rajta bikini. A melltartója szinte csak a bimbóját takarta el, alul meg tanga volt. A strandon egy ideje már ott voltunk, úgy gondoltuk, ideje fürödni.
Elõször a melegvizesbe ültünk bele. Olyan kis kabinszerûségbe, szóval csak egyenesen lehetett belátni. Ott üldögéltünk csókolóztunk, mikor elkezdtem végigsimítani a testét. A kezem már a vénuszdombot simogatta. Nem volt teljesen leborotválva, csak egy pici szõr volt rajta középen, és ez igen igaztó volt. Már a lyukánál tartottam, mikor kihúztam a kezem, lebuktam a víz alá, félrehúztam a melltartóját és nyalogatni kezdtem. Közben visszacsúsztattam a kezem az alsóbb részekre és ujjazni kezdtem. Már vagy öt perce csináltam ezt, mikor felhozott a víz alól és mondta:
- Most én következem.

Ez teljesen meglepett. Most õ bukott le a víz alá. Elõhúzta a farkamat és szopni kezdte. De nem úgy, mint egy kezdõ, profi módon csinálta. Úgy félpercenként jött fel levegõért. Olykor kedvesen rámmosolygott, nagy levegõt vett és alábukott a szerszámomra. Öt percnél nem bírtam tovább és mindent a szájába engedtem. Õ mindet lenyelte.
Miután feljött vártunk egy kicsit, hogy a farkam összehúzódjon, kiszálltunk a vízbõl és az öltözõk felé vettük az utunkat. Az öltözõk alapterülete kb. 2 négyzetméter volt. Egy öltözõfülkét vettünk ki. Természetesen ott folytattuk a mi kis játékunkat. Lassan levetkõztettük egymást, mellesleg nem volt nehéz dolgunk és már folyt is a hancúr. Én leültem a kis székre, õ meg az ölembe ült.

Lassan ritmikusan mozgott rajtam, én meg közben nyaltam a mellét. Nagyon élvezetes látványt nyújtott, ahogy mozgott és közben próbálta visszafojtani nyögéseit. Egyszer csak hirtelen felállt. Hátatfordított nekem és jó mélyen lehajolt. Az akarta hogy hátulról jól megbasszam. Én persze engedelmeskedtem a kérésnek. A baszástól csak úgy remegett a teste. Mondtam neki, hogy mindjárt elmegyek. Abbahagytam hátulról, õ megfordult elém térdelt és most megint a szájában volt a farkam. Nem telt bele fél percbe, már tódult is bele a meleg ajándék. Teljesen tisztára szopta a farkamat. Miután lenyelte az egészet leültettem, szétnyitottam a lábát és befejezésképpen kinyaltam a punciját. Nyalás közben persze az ujjamat is használtam, így sikerült még egy orgazmushoz juttatnom a barátnõmet.
Végeztünk, felöltöztünk, kocsiba ültünk és otthon folytattuk. de ez már egy másik történet.This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.