peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


tortenet.peperonity.net

Hazatérés

Hazatérés


Késõ volt, amikor végre hazaértem. Már mindketten aludtak.
Gyorsan lezuhanyoztam és meztelenül bebújtam Kedvesem mellé az ágyba. Úgy terveztem, hogy végre kipihenem a két hét alatt felgyûlt fáradtságot. Ám miközben magamra húztam a takarót a fenekem hozzáért a félig kemény farkához. Hú, ezt nem hagyom ki gondoltam magamban. Lejjebb csúsztam és óvatosan a számba vettem a kedvenc testrészét. Rögtön megmoccant és óriásit sóhajtott Kedvesem. Lassan, aprólékosan kényeztettem a számmal. Számba vettem a golyóit és óvatosan nyalogattam, majd vissza a farkára, amit harapdálni kezdtem. Majd újra a nyelvemmel cirógattam. Teljes egészében bekaptam és egy alkalmat sem szalasztottam el, hogy a kifele jövet a makkján a nyelvemmel körözzek.
Teljesen elolvadt a kezem és szám között. Amikor már minden mozdulatomtól a csúcs közelében volt, elhelyezkedtem a száján. Ettõl én aléltam el. Ahogy szívta, harapta, kutatta a nyelvével a legapróbb zugot is. Közben a kezei a melleimet simogatták. Szinte a gyönyör legtetejét okozta ezzel.

Gyorsan visszahelyezkedtem az ölébe, ezúttal már nem a számmal. Óvatosan, de szenvedélyesen beleültem a farkába – tövig. Mivel már egy hete nem volt lehetõségünk együtt lenni, minden cm-e gyönyört okozott, minden érintése egy-egy újabb szikrát gyújtott bennem. Nem oltotta, hanem felkorbácsolta a bennem izzó kéjt.
Önzõ módon ültem az ölében és csak a saját vágyaimra figyeltem. Miközben õ egyik kezével a csípõmet vezette, a szája a melleimre tapadt.
Nagyon heves és szenvedélyes tempót diktáltunk, egyre jobban próbáltuk túlszárnyalni, hogy mennyit bír a másikunk.
Én vetettem véget neki azzal, hogy újra a számmal kezdtem kényeztetni azt az óriási, vastag, görbe szerszámát. Szoptam a farkát, simogattam a golyóit – õ pedig már alig volt magánál. Közelebb húzott magához, hogy az ujjaival a puncimhoz férjen. Rögtön kaptam kettõt is belõle. Ettõl még tüzesebben szívtam, nyaltam a farkát.

Az a „baj”, hogy ha ki vagyok éhezve, nem csillapodik a szenvedélyem, csak fokozódik és egyre féktelenebb tempót diktálok. Így olyan hatást ért el, mintha mögöttem is egy férfi térdelne és hátulról kefélne. Teljesen másként kényeztetem a számmal, ha a puncimban is van valami.
Újra visszaültem az ölébe és teljesen átvettem a szeretkezésünk irányítását. Nemsokára hatalmas orgazmust éltem át, mert miközben én rajta mozogtam õ a csiklómat ingerelte elég erõteljesen.

Félig háttal feküdtem neki, õ nekem oldalt, így hatolt belém. Nyelveivel hevesen körzött a cicimen, lábam az égben… Nyoma sem volt az elõbbi kielégülésemnek, újra az orgazmus kerülgetett, de nem adtam meg neki azt a gyönyört, hogy újra végignézze ahogy a kéjtõl megfeszülnek az izmaim, majd elolvadok a karjaiban – õ pedig azt tegye velem ami neki jó.
A maradék erõmet is összeszedtem, és csak élveztem, ahogy a puncimat simogatja a farka.
Idõbe telt de újra felül tudtam kerekedni a vágyaimon. Átvettem a ritmust a csípõmmel.

Hasrafordultam, összezártam a lábam – ez most neki adott feladatot. Egyikõnk sem bírt ezzel a pózzal, így hamar feltérdeltem, anélkül, hogy elveszítettem volna a „fonalat”.
Ez egy meggondolatlan tett volt. Lábam között a csiklómhoz nyúlt. Én felnyögtem, és majdnem összerogytam a rám törõ vágy okozta gyengeségtõl. Az õ keze átvándorolt a mellemre, és az én kezem izgatta tovább a csiklómat. Szinte észre sem vettem, hogy mikor kezdtem el szárnyalni az orgazmustól, de uralkodni nem tudtam magamon. Minden megszûnt körülöttem. Hosszú kéj járta át a testemet, amitõl minden porcikám remegni kezdett és libabõrös lettem.

Pár pillanat után Kedvesem újra mozogni kezdett, ami egyértelmûvé tette számomra, hogy õ „túlélte” ezt a „vihart”. Hanyatt fordított és tövig belém tolta a farkát. Kéjesen simogatni kezdtem a melleimet, nyakamat. Felültem, és a nyelvemmel cirógattam a mellbimbóit. Hatalmasakat nyögött és eltolt, inkább õ vette birtokba nyelvével az én érzékeny cicimet. Lábaim a nyakában, olyan erõsen szorítottam magamhoz, ahogy csak tudtam. Átkulcsoltam a lábammal a derekát és csókolózni kezdtünk. Így egy kicsit lecsillapodtam, de talán a csókoktól még beljebb kívántam magamba a farkát. Szája átcsúszott a nyakamra, vállamra, a farka, pedig határozott vad mozdulatokkal hatolt belém újra meg újra, ütemesen. Neki lassan, nekem elég gyorsan ahhoz, hogy elolvadjak, és tehetetlenül várjam a következõ orgazmusomat. Ezúttal több idõbe telt, amíg magamhoz térjek. Közben kedvesen simogatta a testem, meg sem mozdulva a puncimban.

Kinyitottam a szemem, mint aki most ébredt egy gyönyörû, hosszú álomból. Felültem, hosszan, gyengéden megcsókoltam és hanyatt fektettem.
Számba vettem a már nagyon sokat dolgozott testrészét. Õ becsukta a szemét, és teljesen átadtam magát nekem. Két ujjal megfogtam a tövénél, közben a nyelvemmel a makkját cirógattam. Rácsúsztattam a számat, és tövig bekaptam. Lassan kényeztettem, szerettem volna teljesen felfokozni a kéjt benne, ahogy õ tette velem. Felválta vettem számba a golyóit és a farkát. Szívtam, nyalogattam, haraptam. Megnedvesítettem a kezem és összeillesztettem a számmal. Õ csak annyit érzett, hogy úgy mozogtam, mintha a puncimban lett volna. Lassan, hosszan kényeztettem. Fokozatosan, észrevétlenül fokoztam a tempót. Amikor már nagyon jó volt neki, csak a számat használtam. Már minden izma megfeszült, én tovább lassítottam a tempón. Le-föl-le-föl… és ekkor hatalmasat rándult a teste. Óriási orgazmus uralkodott el rajta. Csak élvezte, élvezte.
Nagyon hosszú idõ után tért magához.
Lezuhanyoztunk és fáradtan, pihegve összebújtunk és elaludtunk.
De jó újra itthon!!


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.