peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


user.help.peperonity.net

Cand este un site sigur

Din pacate multi useri nu tin secreta parola la site, sau o introduc gresit, si astfel site-urile lor sunt furate. Acesta este si motivul pentru care multe site-uri au fost blocate, mulţi dintre utilizatori neanunţându-se la echipa.
Până acum a fost mai dificil să fie identificati adevăraţii autori de site. Acum însă noutăţi: chiar de v-aţi divulgat parolam nici asta nu mai e o problemă! Trebuie să contactezi echipa şi să spui adresa de mail ce ai introdus-o, sau alte date ce le-ai introdus: de ex. nr de telefon. Chiar dacă cel care a furat siteul a modificat aceste date, datele tale vechi se află în baza de date peperonity şi pot fi în doar câteva secunde verificate. Se păstrează şi data la care aceste date au fost modificate, şi altele. Chiar şi dacă pagina a fost redenumită, se poate controla acest lucru.
SPUNE ADIO FURTULUI DE SITEURI!
Regulile de respectat:
1. Nu va divulgati parola la site, nimanui
2. Parola sa nu poata fi ghicita, asta inseamna sa fie o combinatie de cifre si litere.
3. Introduceti aceasta parola NUMAI pe pagina de start a wwww.peperonity.net, respectiv http, la sectiunea Site-urile mele. Parola nu trebuie introdusa pe nici un alt chat sau alte pagini care copiaza peperonity.net
4. Adresa de mail introdusa fie una valabila, pe care doar tu o poti accesa. Verficati astfel: Site-urile mele - Casuta mea postala - Setari. Detalii despre cum se mai poate verifica adresa de mail gasiti la pagina Despre importanta adresei de mail.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.