peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Links


uzzymp3-2.peperonity.net

Setari wap pentru PC

by pLaY_b0Y

> CONECTEAZA TELEFONUL LA PC <

* SETARI 1 *
1. Conectezi telefonul la calcultorul (laptopul) cu care doresti sa te conectezi folosind cablu de date, bluetooth sau infrared;
2. Instalezi modemul telefonului. Daca telefonul vine cu CD, instalezi programele de pe cd (Nokia - Pc Suite, Sony Ericcson: se foloseste Mobile Networking Wizard)
3. Setezi o noua conexiune pe calculatorul cu care doresti sa te conectezi la internet, folosind modemul instalat la punctul 2. Pentru Sony Ericsson se foloseste Mobile Networking Wizard si se pune la APN: wap, In rest celelelate setari nu trebuie completate.
4. Downloadezi si instalezi Opera pentru calculator.
5. Setezi Opera: Se intra in meniul Tools->Preferences->Advanced->Network->Proxy servers. Se bifeaza casuta HTTP si se introduce:wap.orange-gsm.ro iar la Port: 8799;
6. Salveaza setarile in Opera dand click pe OK si e bine sa inchizi si sa deschizi Opera, am observat ca uneori nu se conecteaza dupa ce fac setarile de proxy daca nu fac acest pas.
7. Te conectezi cu noua conexiune si folosesti Opera pentru navigare.
! Atentie la punctul 3. Se foloseste apn-ul wap pentru conectare. La unele modele de telefoane nu trebuie sa se foloseasca cd-ul cu soft al telefonului pentru a creea conexiunea. Dupa ce s-a instalat modemul, se selecteaza modemul respectiv si se alege: Properties -> Advanced -> Extra Initialization commands si se pun urmatoarele setari:
at+cgdcont=1,"ip","wap"
Daca te conectezi la net si iti da eroare atunci conexiunea trebuie creeata cu CD-ul telefonului urmand pasii de la punctul 3 de sus.
* SETARI 2 *
1)Pentru inceput daca aveti un cablu de date la telefon conectati la unitate in spate si la telefon si faceti legatura intre telef. si PC,apoi faceti urmatoarele:
2)intrati in Control Panel
3)click pe Internet option
4)click pe Connections
5)click pe Setup
6)click Next-bifeaza Connect to the internet
7)click Next-bifeaza Setup my connection manually
8)click pe Next-bifeaza...


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.