peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


xxxsztori.peperonity.net

16 éves lány maszti gruppenben

16 éves lány maszti gruppenben


Egy szombatin napon történt. 16 éves voltam, és még szûz. Egy teljesen átlagos lánybulinak indult. Mivel öten vagyunk legjobb barátnõk, csak öten voltunk.
Elõször csak beszélgettünk mindenféle átlagos témáról: osztályról, filmekrõl, pasikról. Az egyik barátnõm táskájából elõkerült sör, meg konyak. Beszélgetés közben iszogattunk. A barátnõmnek, akinél volt a buli van egy bátyja. Felmentünk a gépére és belenéztünk a privát könyvtárába, ahol egy csomó pornó kazira bukkantunk. Csak kíváncsiságból belenéztünk. Az elején egy olyan nõ volt, akit a barátja épp ujjazott. Végig néztük a filmet aztán természetesen mindent kitárgyaltunk. Én elõjöttem azzal, hogy barátom és én kipróbálták ezt a fajta örömszerzési formát, és a barátom megujjazott. De neki nem sikerült eljutnom a csúcsra. Az egyik barátnõm meg teljesen átélve megkérdezte, hogy hogy csináltuk és kérte, hogy pontosan meséljek el mindent.

Egymást követték a mondatok, és egyszer csak megsimogatta a lágyékom. Nagyon meglepõdtem, de jó érzés volt. A többi barátnõm, bekapcsolódva a témába levették a pólójukat. Nem tudom hogy történt, de teljesen felizgultam a barátnõim meztelen látványára. Én is levetkõztem én is. Nagyon természetesnek tûnt az egész. Aztán már nem csak simogattuk egymást. Az egyik barátnõm elkezdett ujjazni. Nagyon jól esett. És most sikerült elélveznem. Lehet, hogy csak a pia segített rá, de nagyon élveztem a helyzetet. Gondoltam, hogy beleviszek egy kis újat is a dologba és kinyaltam egy másik barátnõm. Nagyon tetszett neki az, amit csinálok.
Teljesen belefeledkeztünk, amikor egyszer csak megzörrent a kulcs a zárban. A barátnõm szülei jöttek meg. Gyorsan beszaladtunk a barátnõm szobájába és felöltöztünk. Zavartan, de bûntudat nélkül mentünk haza.

Másnap felhívott a barátnõm, hogy felejtsük el az egészet, mert õ nem leszbi és a bátyja megtalálta gépben felejtett pornófilmet, meg valakinek a melltartóját a szobájában és lebuktunk. De õ nem akar botrányt. Meg csak amiatt volt az egész, mert részeg volt. És bûntudata van az egész miatt. Nem tudtam erre mást mondani, mint hogy jó. Pedig én élveztem és tudom, hogy õ is. Pedig én sem vagyok leszbi. Legalábbis remélem…


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.