peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


xxxsztori.peperonity.net

A húgom bozontos puncija

A húgom bozontos puncija


Ez a sztori még tavaly nyáron történt. 19 éves fiú vagyok, van egy 16 éves húgom. Szeretjük egymást, mint testvér természetesen, mindent megbeszélünk. Neeeeem ez nem olyan sztori lesz hogy megdugtam a húgomat meg, hogy leszopott, ezeket nem igen hiszem el, ez azokhoz képest lájtosabb. Egyik du. 1edül voltunk otthon, mert a szülõk kimentek a telekre. Húgom napozott én tv- ztem. Aztán feljött hozzám 1 kicsit beszélgetni. bikini volt rajta, rajtam meg fürdõgatya. Beszélgettünk...1x szóba kerültek a ruhák, mondta, hogy megmutatja az új 2 részes topot, amiben tornázni fog majd itthon. 1 perc múlva visszajött az új tornázós cuccban.
- Klassz. - mondtam, és milyen új cuccaid vannak még?
- Bugyi meg farmer, azt is tegnap vettem.
Megkérdezte, hogy megmutassa-e, mondtam hogy csak a bugyit, a farmert már láttam. Felvette a bugyit, a top felsõ maradt rajta. Bementem a szobájába.
- Klassz ez a bugyi, hogy ilyen csipkés a széle. - mondtam.
- Van még másfajta is.- mondta és hátat fordított nekem, majd felvett egy másikat. Ez kisebb volt és a széle átlátszó, látszódott a punciszõre.

Húgomnak egyébként elég szõrös a puncija, ezt már megállapítottam régebben. Nem borotválja csak nyáron a bikinivonalat, ha strandra megyünk. Én meg kezdtem felizgulni, hogy mindjárt meglátom a punciszõrét. Ezen felbuzdulva, mondtam neki, vegye fel a legkisebb bugyit. Hátat fordított és felvette. Sima egyszerû világos színû, de tényleg keveset takart és jó sok szõr kilátszott. Most egyáltalán nem volt borotválva a bikinivonalnál sem, tényleg jó szõrös volt neki. Én meg már nem bírtam tovább, és mondtam neki:
- Látom hogy ott neked ott jó szõrös.
- Most nem borotváltam még.- mondta szégyenlõsem.
- Nem baj, nekem tetszik, ha valakinek ott jó szõrös. - mondtam, de ekkor már teljesen állt a farkam, csak nem látszott mert úgy ültem féloldalt. Aztán mikor kicsit elmozdultam, csak meglátta és meg is jegyezte:
- Neked áll a fütyid?
- Igen, mert tetszik hogy szõrös a puncid.- mondtam
- Olyan kíváncsi lennék rá, mutasd meg.- mondtam, pedig erre már azt gondoltam, hogy azt fogja válaszolni, hogy hülye vagyok, hagyjam békén. De nem.

Elhúzta a bugyiját oldalt, akkor láttam meg igazából milyen bozontos neki, a combja belsõ oldala is szõrös volt 1 picit. Nekem már annyira állt a farkam hogy majdnem kiugrott a gatyából. Aztán odajött és gatyán keresztül megtapogatta. Én meg lehúztam a gatyámat, hogy kibukkanjon a farkam.
- Ide nézz, - mondtam, fogd meg milyen kemény.

Két ujjával megfogta, tapogatta. Aztán kértem, hogy vesse le a bugyiját. Levetette, és én is felálltam, levettem teljesen a gatyámat. Akkor láttam, hogy milyen bozontos ott neki.
- Hû neked aztán jó szõrös ott. – mondtam, és már elkezdtem verni a farkam, de annyira fel voltam izgulva, hogy néhány húzás után elsültem.
- Hadd nézzem meg jobban a puncidat, meg a cicidet is! - kértem, ekkor õ leült velem szembe és szétette a lábát, majd levette a topot, ami még rajta volt. Most már meztelenül ültünk egymás elõtt, újból felállt a farkam. Kis melle volt, kicsit megfogtam, aztán kicsit simogattam a punciján a szõrt, hát volt ott majdnem annyi szõr, mint nekem. Aztán közelebb jött és elkezdte húzogatni a farkam, de csak úgy 2 ujjal.

Aztán úgy éreztem, megint elsülök, én vettem a kezembe, mondtam neki, tegye szét a lábát, hagy lássam a punciját. Szétette én meg jó ráélveztem a szõnyegre. Aztán felöltöztünk és õ ment tovább napozni én meg tv- t nézni. Azóta nem történt semmi, de sokszor gondolok erre és olyankor mindig magamhoz nyúlok, ha egyedül vagyok otthon. Õ meg ritkán van otthon, mert koleszos lett, 2 hetenként jár haza. De ha bugyiba v. fürdõruhába van otthon, mindig jól megfigyelem, hogy látszik e a szõre, azóta sem borotválja. Nekem meg van barátnõm azóta, aki borotválja fazonra, de az is tetszik, nem vagyok én annyira aberrált.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.