peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


xxxsztori.peperonity.net

Szex szeánsz

szeánsz
Avagy, hogyan szabaduljunk meg gátlásainktólRendszeresen olvasom, mit olvasom, falom a szex hirdetéseket. Keresem, kutatom bennük a nekem valót, melyre azonnal válaszolok. Most is ülök a fotelben és a hirdetéseket olvasom. Egyszer csak megakad a szemem egy érdekes, nekem nagyon is tetszõ hirdetésen: " Szex szeánszot tartunk, amire minden érdeklõdõt szeretettel várunk. Ha gátlásos, itt bátran levetheti gátlásait, felszabadult lesz és örömmel vetheti bele magát a szex összes rejtelmeibe. Összejövetel minden nap esti órákban. Irjon bátran a nudi@freestart.hu emailre egy levelet." Egy óra mulva megjött a válasz egy telefonszámmal és egy rövid leírással. Hát ez egy érdekes program lehet. Máris hívom a megadott telefon-számot.

A vonal túlsó végén egy nagyon kellemes nõi hang:
- Mit segíthetek?
- A szeánsz után érdeklõdnék.
- Egyedül vagy partnerrel?
- Egyedül. Most ezt egyedül szeretném kipróbálni.
- Szégyenlõs vagy vannak gátlásai?
- Hát... szégyenlõs nem vagyok, de a farkam mérete miatt, néha gátlásos és szo-rongós vagyok.
- Miért mekkora?
- Nyugalmi állapotában alig két centi hosszú, de ha felizgatják, akkor tizenöt cen-ti hosszú és négy centi átmérõjû lesz azonnal. Ugye milyen kicsike és vékony.
- Ez egyáltalán nem kicsi és nem vékony, ez egy normál méret és ez ne zavarja. Jöjjön el és meglátja, hogy soha többé nem lesz emiatt gátlásos. Amugyis nálunk minden méretû ember egyformán van kezelve és nem ezt figyeljük.
- Mibõl áll a szeánsz?
-Egy idõ korlátozás nélküli foglalkozás, melyen élõ szeretkezési bemutató, egymás elõtti személyes élménybeszámolók, gátlás feloldó gyakorlatok és erotikus szeánsz, a hozzá tartozó gyakorlati kipróbálás lehetõségével.
- Feltétlenül elmennék, nagyon izgat a dolog. Mikor mehetnék?
- Ha ráér ma este, még van egy szabad helyünk. Eljön?
- Hát persze, hova és mikorra? -mondom nagyon izgatottan, mert már azonnal ott lennék és belevetném magam teljes odaadással az elmondottakba.
- Este hét órára, az erotikszentélyembe, Leszi u. 13.
- Köszönöm feltétlenül ott leszek, Laci vagyok.
- Várunk édes Lacikám, jó farok állással, puszi az édes kis farkad végére. -erre a farkam azonnal felállt. Mi lesz ott, ha már most igy beszél ez az édes nõ.


Nem tértem magamhoz a telefon után. Mit csináljak, mibe menjek, mi vár ott rám. Gyorsan a fürdõbe mentem, mert az órára tekintve láttam, hogy már félhat. Jól lefürödtem, a farkamra különösen ügyeltem, még a szokottnál is alaposabban megmostam, kölnivel bekentem a zacskóimat, a szõrömet és a farkam bõrét, teljesen simára megborotváltam az arcomat és a farkam tövérõl a szõrt is leborotváltam, hogy nagyobbnak látszódjék, mint amekkora. Nagyon izgatott voltam. Fél hétkor kocsiba ültem és robogtam a tett színhelyére, álló farokkal. Egy takaros, luxus ház volt a megadott cím. becsengettem, a telefonos nõi hang szolt a kapucsengõ hangszórójába:
- Ki az és kit keres?
- Laci vagyok és a szeánszra jöttem.
- Gyere be édes, már nagyon vártalak. - és máris megszólalt a berregõ hang és a fehér murván ballagtam a ház felé. Két oldalt pálmák, az udvaron egy kis tó, szökõkutak és úszómedence.

Egy tükrös üvegajtóhoz értem, melyet mielõtt kopoghattam volna egy csodaszép szõke, nagymellû, élénk kék szemû, vastag húsos szájú bombázó kinyitotta elõttem az ajtót. Pongyolában volt, ami sejtetni engedte alakját és, hogy alatta nincs semmi más ruhadarab, teljesen mezítelen lehet. Természetesen a számra egy csókot nyomott, mintha, már nagyon régrõl ismernénk egymást, és közölte:
- Szia, Móni vagyok, gyere be és vetkõzz le itt a kisszobában, de meztelenre ám -és rám kacsintott kajánul.
- Szia, ahogy parancsolod, máris vetkõzöm. Egy kis, ízlésesen berendezett szobába léptem be, az egyik fal mellet öltözõ szekrények voltak. Levetkõztem, miközben Móni ott állt az ajtóban és engem figyelt. Érdekes, hogy egyáltalán nem zavart, lehet a fogadtatása tette, de természetesnek vettem, hogy ott van velem, mialatt én levetkõzöm. Mikor már mezítelen voltam, ott álltam lógó kis, alig két centis pöcsömmel, mely alig látszott ki a szõrbõl, de Móni máris karon ragadott és....
- Gyere, még van egy kis idõ a kezdésig, körbevezetlek.


És elindultunk. Az elsõ szoba két nagy francia ággyal volt berendezve, az ágyak felett vörös színû baldahin függött, majd a nappalit mutatta meg ahol a nappali jobb oldalán egy alaktalan úszómedence volt, két oldalán úgy másfél méter magas faszból formázott állólámpa volt elhelyezve és elõttük pina alakú fotelekkel, a nappaliból egy szauna nyílt, majd egy badi szoba. A nappaliban körben ágyszerû ülõ garnitúra volt, közében nagy kör alakú ággyal, a falakon és a mennyezeten tükör borítás volt, nagyon hangulatos és izgató színes világítással, a szauna melletti sarokban bárpult, melyen farok alakú poharak, melyeknek a teteje pina formájú volt, úgy nézett ki mintha a farok dugná a pinát. Itt minden a meztelenségre és a szeretkezésre utalt, a szerelem szeretetét fejezte ki. Majd átmentünk egy irdatlanul nagy fürdõszobába, ahol bidé, tusoló, nyolc személyes pezsgõkád volt és az egész egy athéni templomra emlékeztetett az oszlopokkal és a tetõ megoldással és minden márvánnyal volt burkolva. Csodavilágba csöppentem. Az emeletre nem vitt fel. Visszamentünk a nappaliba és leültem az ágyszerû ülõalkalmatosságra, közben Móni is ledobta a köntöst, tényleg anyaszült mezítelen volt alatta. Csodaszép teste volt, álló nagy mellei mesébe illõek voltak, vastag nagy mellbimbókkal, borotvált puncival és legalább két centire kilógó, vörösen izzó csiklóval és kisajkakkal, melyek a szép és formás, hosszú combjai végén, hivogatóan helyezkedtek el, kefélésre hívogatva azonnal. Mámorító látvány volt.

Úgy felizgatott a látvány, hogy szólni sem tudta, de éreztem, ahogy a farkamba tódul a vér és felállt, megmutatva igazi, tizenöt centi hosszú teljes méretét. A farkam végérõl a bõr lecsúszott és a makkom égõ vörösen világítva ágaskodott Moni felé, melyet õ rögtön észrevett, lehajolt csókot lehelt rá és csak annyit mondott:
- Ez még kicsit korai. Higgadj le Te kis aranyos farkinca, nemsokára ennek is itt lesz az ideje.
- Nem tehetek róla, de a tested látványa-... de nem engedte befejezni a mondatot, egy nagy és teljes átéléses nyelves csókot nyomott a számra. melyre a farkam még keményebb lett, makkom még vörösebben és fényesebben izzott, majdnem szétdurrant. Móni lágyan végig simította kezét a farkamon, nem hagyott ki egy centi helyet sem. Majd felállt és így szólt:
- Ne szabadkozz, ez itt természetes. Nem sokára itt lesznek a többiek is. Ma húszan leszünk, tíz lány és tíz fiú. Meglátod olyat élsz át, amilyet még soha. Ebben nem kételkedtem, már a fogadtatás is mennyei volt, hát még a folytatás milyen lesz, de a gondolataimat megzavarta a csengõ.


Móni felvette a köntösét és elment ajtót nyitni. Nagyon sok hangot hallottam és pár perc múlva a hallban termett a többi, várt résztvevõ. Percnyi pontosan egyszerre érkeztek. Mindenki meztelenül jött be a hallba. A férfiak 25 és 40 év közöttiek, nagy és kis farkúak, soványak és kövérebbek, a lányok 18 és 35 év közöttiek, kis, közepes és nagy mellûek vegyesen, sovány és teltkarcsú, szõke, barna, vörös és fekete hajú, borotvált és dússzõrzetûek voltak. De mindenki csinos, ápolt és láthatóan a szexre éhesen érkezett. Mielõtt körbe leültek volna a fotelágyakra, odajöttek hozzám. A fiuk kezet fogtak, a lányok csókot nyomtak a számra és bemutatkoztak. Móni leheveredett a középen lévõ körágyra és köszöntött mindenkit. Ahogy törökülésbe felült, a nagy, kilógó csiklója még izgatóbb, még csodálatosabb volt. kissé szétnyílt a pinája és hívogatóan tátongott a farkak után. Legszívesebben felálltam és benyaltam volna neki.


Móni rögtön a lényegre tért, egy párt kijelölt, akiket szintén az ágyra hívott. A fiúnak úgy húsz centis farka volt, fekete hajú, a lány közepes, de kemény álló mellû, borotvált pinájú, vörös hajú volt. A fiút hanyatt fektette, majd kezével lehúzta a makkról a bõrt és elkezdte simogatni, amíg fel nem állt teljesen. A lányt is hanyatt fektette, lábait szétterpesztett, hogy minél jobban be lehessen látni a pinájába. Egyik kezével a fiú farkát a ...


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.